19 / 04 / 2024

Mistral GYO sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi!

Mistral GYO sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda  sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi. 



Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yaptığı KAP açıklamasında sermaye artırımıyla ilgili yatırımcıları bilgilendirdi. Mistral GYO, dolaşımda olan ve olmayan paylarının teknik olarak MKK sisteminde farklı tarihlerde hesaplara intikal edebiliyor olduğunu belirtti.


Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması

Dün Şirketimize gelen bilgi talepleri üzerine ,09.07.2018  tarihinde MKK kaynaklı açıklamanın yanlış anlaşıldığı görülmüş , MKK ile yaptığımız görüşmede de bu teyit edilmiş olup, konu hakkında açıklama yapma gereği doğmuştur. 09.07.2018 tarihli KAP açıklamamızla yatırımcılarımız bilgilendirilmiştir. 

  
03.07.2018.tarihli  bedelsiz  sermaye artırımı KAP açıklamamızda da görüldüğü üzere , MKK teknik işleyişi ile paralel olarak hak kullanımı için 09.07.2018 ve ödeme tarihi için 10.07.2018 tarihleri otomatik olarak sistem tarafından işlenmiştir. 

  
Konu,dünkü açıklamamızda da belirttiğimiz üzere dolaşımda olan ve olmayan paylarımızın TEKNİK olarak MKK sisteminde farklı tarihlerde hesaplara intikal edebiliyor olması kaynaklıdır. Yatırımcılarımız hesaplarının bulunduğu aracı kurumlar ile  de konuyu teyit edebilirler.


Geri Dön