26 / 04 / 2024

Mistral İzmir 120 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

Mistral İzmir 120 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor!

2012 yılında bir araya gelen kendilerini bulundukları sektörde kanıtlamış 33 iş adamının oluşturduğu Mistral Yapı, İzmir'in ve İzmirliler'in hayatına girdi. Firma'nın Mistral İzmir projesi, 120 bin metrekare alana sahip...



2012 yılında bir araya gelen kendilerini bulundukları sektörde kanıtlamış 33 iş adamının oluşturduğu Mistral Yapı, İzmir'in ve İzmirliler'in hayatına girdi..


Adını güçlü bir Akdeniz rüzgarından alan Mistral Yapı; inşaat, gayrimenkul ve yatırım şirketi olarak daha şimdiden alanında adını saygın ve güvenilir bir noktaya taşıdı. 


TÜM YOLLAR MİSTRAL'E ÇIKIYOR 

Bayraklı bölgesi ile Alsancak arasında bulunan, çevre yolu bağlantılarının, merkezinde, çevresindeki 2 metro istasyonu ve 3 üniversite ile yeni kent merkezinin kalbinde yer alan proje; tamamlanmış trafik alt yapısı ile mükemmel bir konuma sahiptir. 120.000 metrekarelik alanda; konut, alışveriş merkezi, iş merkezi fonksiyonlarının bir araya getirildiği Mistral İzmir; farklı kültürlerle zenginleşmiş yaşam biçimini hedeflemektedir. 


Türk ve İtalyan mimarların buluştuğu bir Akdeniz projesi olan Mistral İzmir, 154 metre yüksekliğindeki 38 katlı konut ve 216 metre yüksekliğindeki 48 katlı ofis kuleleri ile İzmir'in en yüksek kulelerine sahip. Konutta 3.6 metre, ofiste 4 metre tavan yüksekliği ve körfeze hakim geniş terasları ile konfor için gereken tüm detaylar Mistral İzmir'de düşünülmüş. Komşu proje ile birlikte 40 bin metrekarelik alana yayılan; çok sayıda irili ufaklı mağaza, sinema, kafe ve restoranların bulunacağı İzmir'in en büyüğü olmaya aday çarşısı ile Mistral  İzmir  yeni cazibe merkezi haline gelecek. 


EN ÖZENLİ PROJELERDEN BİRİ 

Mistral İzmir'de, proje geliştirmede Servotel, zemin etüdlerinde Zetaş A.Ş, mimari projede Türkiye'den DNA Mimarlık ve İtalya'dan Progetto gibi her biri alanında öne çıkan firmalarla çalışılarak sadece İzmir'in değil Türkiye'nin en özenli projelerinden biri oluşturuldu. Proje 2016 yılında tamamlanacak. 


Habertürk Egeli ek


Geri Dön