28 / 03 / 2024

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

MITT Moskova 2015 Turizm Fuarı 18-21 Mart'ta!

Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. Fuar 18-21 Mart tarihleri arasında Moskova'da gerçekleşecek..



Turizm sektörünün devleri Rusya'nın başkenti Moskova'daki "MITT'2015 Seyahat ve Turizm Fuarı"na hazırlanıyor. 18-21 Mart tarihleri arasında yapılacak fuara katılacak olan Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in Rusya Kültür Bakanı Viladimir Medinsky ve Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Oleg Safonov ile de görüşmesi planlanıyor. Çelik, Moskova'da Rus tur operatörü temsilcileri ile bir araya gelecek ve Türk turizm temsilcilerini ziyaret edecek. Bakan Ömer Çelik tur operatörü ve turizm temsilcilerine geçen ay Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ve Rusya'yı da kapsayan uçaklara ek yakıt desteğini ve tur operatörlerine sağlanacak kolaylıkları anlatacak. Bu yıl 22'ncisi yapılacak olan fuarda bu yıl bin 254 metrekare ile en büyük katılımcı Türkiye olacak. Fuara bakanlığın yanı sıra çok sayıda tesis, acente, kurum ve kuruluştan yüzlerce temsilci katılacak. Bakan Çelik, "Geçen sene de bazı krizler vardı ama buna rağmen biz sektörle birlikte el ele vererek turizmimizi ayakta tuttuk. Dünya ortalamasının üstünde daha da büyük bir gelişme sağladık. Rusya bizim için önemli bir pazar, Ruslar için de biz önemli bir turizm destinasyonuyuz" dedi. 


EN BÜYÜK STAND TÜRKİYE'NİN

Rusya'da gerçekleştirilen Intourmarket 2015 Fuarı da Türkiye'nin katıldığı önemli mecralar arasında. Fuarın en büyük standı bin 20 metrekarelik alanla yine Türkiye'ye ait. Türkiye'ye ayrılan alanda turistik tesisler ile acentelerin dışında sağlık turizmi temsilcileri, bölgesel tanıtım yapmak amacıyla Antalya ile Kapadokya, Kars ve İzmir'den turizm birlikleri ile Kalkınma Ajansları yer alıyor. 


Sabah


Geri Dön