19 / 04 / 2024

MİT'ten ilginç iş ilanı! İşte MİT'te çalışmanın koşulları

MİT'ten ilginç iş ilanı! İşte MİT'te çalışmanın koşulları

Milli İstihbarat Teşkilatı'ndan (MİT) yapılan açıklamada kuruma personel alınacağı bildirildi. MİT'in resmi internet sitesinde paylaşılan ilginç iş ilanında “Peşindeyiz ve seni iyi tanıyoruz” sloganı dikkati çekti.



Milli İstihbarat Teşkilatı'nın (MİT) resmi internet sitesinden videolu bir iş ilanı duyuruldu. Kurumun "Peşindeyiz ve seni iyi tanıyoruz” sloganına yer verdiği ilan görenlerin dikkatini çekti.

MİT'in ilanına göre; dil uzmanı, istihbarat uzmanı, koruma ve emniyet memuru ve mühendis görevlerinde personel alınacak. MİT’te bu görevlerde bulunmak isteyen vatandaşlar özgeçmişlerini siteye yüklüyor ve sonrasında MİT uygun bulursa kendilerine dönüyor.

İSTİHBARAT UZMANI OLMANIN KOŞULLARI

1-35 yaşını doldurmak.
2-Üniversiteyi bitirmiş olmak.

MİT ten ilginç iş ilanı! İşte MİT te çalışmanın koşulları

3-Sınav sonuçları 2017 yılı ve sonrasına ait olmak üzere İngilizce, Fransızca, Almanca dışında kalan ve YDS kapsamındaki dillerin birinden 60 ya da üzeri YDS puanı almak.
4-2017 yılı ve sonrasında girilen İngilizce, Fransızca, Almanca dillerinin birinden 70 veya üzeri YDS puanı almış olmak ya da İngilizce için 70 veya üzeri YDS puanına karşılık gelen TOEFL IBT sınav sonucunu bulundurmak.


Geri Dön