24 / 04 / 2024

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

Mobilimo AVM İnegöl'e marka değeri kazandıracak!

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.



İnegöl'de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı günden beri mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı (İMDER) ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Oldukça samimi geçen görüşmede taraflar birbirleriyle inşaat sektörü ve Mobilyacılık hakkında fikir alışverişinde bulundu. 


"İNEGÖL İÇİN BURADAYIZ" 


Projenin özelliklerinden ve İnegöl'e yapacağı katkıdan bahseden Mobilimo AVM Satış Direktörü Murat Arpacı " Biz İnegöl için buradayız. İnegöl' ün artık kabuğundan çıkması ve marka değeri kazanması adına bu projeyi hayata geçiriyoruz. Şu ana kadar hep olumlu tepkiler aldık. Kiralama fiyatlarımızın 18 TL'den başlaması mobilyacılarımızın yüzünü güldürdü. 


Lansmana başladığımız bu dönemde, sizler gibi İnegöl'ün önde gelenlerinin projemize destek vermesi mutluluk verici. Kısa sürede ciddi sayılabilecek nitelikte bir kitleye sesimizi duyurduk. 


Ve bu tarz sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimizi sürdüreceğiz. Yanımızda yer aldığınızı hissettirdiğiniz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum." Şeklinde konuştu. 


"İNEGÖL' ÜN BÜYÜMESİ ADINA ÇOK ÖNEMLİ" 


Mobilimo AVM Projesini her anlamıyla beğendiklerini vurgulayan ve desteklediklerini yineleyen İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ise "İnegöl Müteahhitler Derneği olarak sizlere başarılar diliyoruz. Mobilimo AVM İnegöl'ün büyümesi adına çok önemli bir yatırım niteliği taşıyor. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Her zaman yanınızdayız." Şeklinde konuştu. 



Şehir Gazetesi 




Haber A Gazete'de şu şekilde yer aldı...




İnegöl'ün marka değerine ciddi katkı koyacak olan Mobilimo.AVM'nin Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER Başkanı Fahrettin Baykan ile bir araya geldi. Baykan, Mobilimo'ya tam destek verdiklerini söyledi. 


İnegöl'de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı günden beri mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı (İMDER) ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Oldukça samimi geçen görüşmede taraflar birbirleriyle inşaat sektörü ve Mobilyacılık hakkında fikir alışverişinde bulundu. 


BİZ İNEGÖL İÇİN BURADAYIZ 


Projenin özelliklerinden ve İnegöl'e yapacağı katkıdan bahseden Murat Arpacı " Biz İnegöl için buradayız. İnegöl' ün artık kabuğundan çıkması ve marka değeri kazanması adına bu projeyi hayata geçiriyoruz. Şu ana kadar hep olumlu tepkiler aldık. Kiralama fiyatlarımızın 18 TL'den başlaması mobilyacılarımızın yüzünü güldürdü. Lansmana başladığımız bu dönemde, sizler gibi İnegöl'ün önde gelenlerinin projemize destek vermesi mutluluk verici. Kısa sürede ciddi sayılabilecek nitelikte bir kitleye sesimizi duyurduk. Ve bu tarz sivil toplum kuruluşlarına ziyaretlerimizi sürdüreceğiz "şeklinde konuştu. 


ÇOK ÖNEMLİ BİR YATIRIM 


Mobilimo AVM Projesini her anlamıyla beğendiklerini vurgulayan ve desteklediklerini yineleyen İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ise "İnegöl Müteahhitler Derneği olarak sizlere başarılar diliyoruz. Mobilimo AVM İnegöl'ün büyümesi adına çok önemli bir yatırım niteliği taşıyor. Bu konuda üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Ziyaretiniz bizi çok memnun etti. Her zaman yanınızdayız" ifadelerini kullandı. 




A Gazete 




Haber Bursa Kent Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



İnegöl'de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı günden beri mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı (İMDER) ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. 


Oldukça samimi geçen görüşmede taraflar birbirleriyle inşaat sektörü ve Mobilyacılık hakkında fikir alışverişinde bulundu. 


ÖNEMLİ YATIRIM 


Projenin özelliklerinden ve inegöl'e yapacağı katkıdan bahseden Mobilimo AVM Satış Direktörü Murat Arpacı" Biz inegöl için buradayız, inegöl' ün artık kabuğundan çıkması ve marka değeri kazanması adına bu projeyi hayata geçiriyoruz" diye konuştu. Mobilimo AVM Projesi'ni her anlamıyla beğendiklerini vurgulayan ve desteklediklerini yineleyen İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı Fahrettin Baykan ise "Mobilimo AVM İnegöl'ün büyümesi adına çok önemli bir yatırım niteliği taşıyor" dedi.




Bursa Kent


Geri Dön