19 / 04 / 2024

İnegöl projeleri

İnegöl projeleri

İnegöl'de hayata geçirilen, mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İMDER ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

İnegöl'de kentsel dönüşümün zorunlu olduğu kararı verildi!

İnegöl Belediyesi ile Kent Konseyi'nin projelendirdiği 'İnşaat Çalıştayı' Cumartesi günü RoyalOtri'de gerçekleştirildi. Toplantıda kat artışına gerek duyulmadığı kararı alınırken; İnegöl'de kentsel dönüşümün zorunlu olduğu da konuşuldu.

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

Alinur Aktaş Müteahhitler Derneği toplantısına katıldı. Yemekte inşaat sektörünü yakından ilgilendiren önemli açıklamalarda bulunan Başkan Aktaş, kısa bir süre sonra sektörün analizini yapmak adına İnşaat Çalıştayı düzenleyeceklerini kaydetti.

İnegöl'de proje atağı!

İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş, "İnegölspor tesisleri Baykoca mahallesinde hayat bulacak. TOKİ konutlarının altında bulunan belediyemize ait alanda yapılacak olan modern tesisler İnegölspor'a hizmet verecek.

İnegöl 2015 projeleri!

Yeni Hastane çevresi kentsel tasarım projesi, Hafif Raylı Sistem, sosyal tesisler, Yeni Merkez Pazaryeri, Masal Parkı başta olmak üzere birçok projenin yer aldığı 2015 yatırımları Belediyenin yılsonu değerlendirme toplantısında gün yüzüne çıktı.

İnegöl altyapı çalışmaları devam ediyor!

İnegöl'e 2015 yılında 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014'te yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı!

İnegöl'e 250 milyonluk alt yapı yatırımı yapılacak. Yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel’de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'de altyapıya 250 milyon liralık yatırım yapılacak!

İnegöl 'de 2015 yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl Belediyesi dönüşüm için düğmeye bastı!

İnegöl Belediyesi, güvenli ve de planlı yapılaşma için kentsel dönüşüm çalışmaları başladı. Sorunlu yerlerle ilgili toplanan verilerin analiz edildiği çalışma kapsamında 13 ana bölge oluşturuldu.

İnegöl'de trafik nefes alacak!

İnegöl Belediye Meclisi, ilçe merkezine 10 yeni kavşağın yapılmasına oy birliği ile karar verdi. Bursa-Ankara karayolunda yapılacak 3 geçit ile birlikte ilçede trafiğin rahatlatılması planlanıyor...

İnegöl'de trafik planı masaya yatırıldı!

Kayıtlı 49 bin aracın bulunduğu ilçede 2023 yılında araç sayısının 70 bine çıkacağını belirten Belediye Başkanı Aktaş, "Trafik, otopark ve ulaşım konularında çözüm üretmek zorundayız" dedi...

İnegöl katlı otoparkın temeli atıldı!

İnegöl şehir içi trafiğindeki yoğunluk ve parklanmanın önüne geçecek katlı otopark projeleri sürüyor. İki yıl önce yapılan Atatürk Bulvarı üzerindeki katlı otoparkın ardından İnegöl Belediyesi tarafından ikinci katlı otoparkında temeli atıldı.

İnegöl Oylat'a bu yıl 5 milyon TL'lik yatırım yapılacak!

İnegöl Belediyesi, Oylat'a kazandıracağı yeşil enerji yatırımıyla yılda 650 ton kömür sarfiyatına son verecek. Yıl içinde ayrıca spa merkezi ve otel yenileme projeleri de hayata geçirecek olan belediye, 2016'da toplam 5 milyon TL'lik yatırıma imza atacak

Ankaralılar'ın tercihi sosyal donatılı konut projeleri!

Ata Yıldız İnşaat Proje Müdürü Nalan Başarı, Ankaralıların konut satın alırken otel konforunda, sosyal donatılı projeleri tercih ettiğini belirtti. Başarı, Gölde Luxe Konutları'nı da bu doğrultuda yapılandırdıklarını ifade etti.

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri!

Urke İnşaat Basın Ekspres Yolu ve Küçükçekmece Gölü projeleri ile Avrupa yakasında iki yeni projeye imza atacak. Proje tek blok olarak tasarlandı.

İnegöl Belediyesi'nden kırsal kesime özel inşaat projeleri!

Kırsal mahallelere yönelik çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, köyden mahalleye dönüşen yerleşim birimlerinde inşaat yapmak isteyenler için 17 ayrı tip proje geliştirdi.

İnegöl, doğa turizminde büyüyecek!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim, spor, altyapı gibi projeleri için 50 milyon TL’lik kaynak aktaracağı İnegöl’de Fevziye Kanyonu’nun turizme açılması için de çalışma başlatıldı.

Alinur Aktaş, İnegöl projelerini açıkladı!

İnegöl'de bu yıl 250 milyonluk altyapı yatırımı yapılacak. Eskişehir Rixos Otel'de yapılan Yıllık değerlendirme toplantısında 2014'te yapılan çalışmaları değerlendiren Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeleri açıkladı.

İnegöl'ün 2015 yılı projeleri açıklandı!

İnegöl Belediyesi 'nin yıllık değerlendirme toplantısı Eskişehir Rixos Otel'de yapıldı. İki gün süren toplantıda, 2014 yılında yapılan çalışmalar değerlendirilirken, 2015 yılında yapılması hedeflenen projeler açıklandı.

İnegöl Oylat termal turizm merkezi olacak!

İnegöl'ün turizm cenneti olan Oylat kaplıcalarına giderek incelemelerde bulundu. Bakan Veysel Eroğlu, " Oylat'ı Termal ve Tabiat Turizm Merkezi yapmaya karar verdik " dedi.

Türkiye'nin ilk Mobilya Ağaç Müzesi İnegöl'de açıldı!

Türkiye’de ilk olma özelliğini taşıyan İnegöl Mobilya Ağaç Sanayi Müzesi, Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu tarafından açıldı...

İnegöl'de inşaat çalıştayı yapılacak!

İnegöl Kent Konseyi, ilçenin sosyal meseleleriyle ilgili projeler yapmaya devam ediyor. Kaldırım işgallerinin yasaklanmasında payı bulunan Kent Konseyi, bir başka önemli konu olan imar meselesine el attı

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı!

Toplam 33 konutun kurasız, başvuru önceliğine göre açık satışa sunulduğu TOKİ Bursa İnegöl Akhisar başvuruları başladı. Projede daireler 99 bin 469 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor!

TOKİ Bursa İnegöl Akhisar 33 konut başvuruları 4 Aralık'ta başlıyor. Satışların kurasız ve başvuru önceliğine göre yapılacağı projede fiyatlar 99 bin 469 TL'den başlıyor.

İnegöl projeleri Haberi

İnegöl projeleri

İnegöl'de hayata geçirilen ve yapımına başlandığı günden beri mimarisi ve modern tasarımı ile tüm dikkatleri üzerine çeken Mobilimo Mobilya AVM Satış Direktörü Murat Arpacı, İnegöl Müteahhitler Derneği Başkanı (İMDER) ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Oldukça samimi geçen görüşmede taraflar birbirleriyle inşaat sektörü ve Mobilyacılık hakkında fikir alışverişinde bulundu. 


"İNEGÖL İÇİN BURADAYIZ" 


Projenin özelliklerinden ve İnegöl'e yapacağı katkıdan bahseden Mobilimo AVM Satış Direktörü Murat Arpacı " Biz İnegöl için buradayız. İnegöl' ün artık kabuğundan çıkması ve marka değeri kazanması adına bu projeyi hayata geçiriyoruz. Şu ana kadar hep olumlu tepkiler aldık. Kiralama fiyatlarımızın 18 TL'den başlaması mobilyacılarımızın yüzünü güldürdü. 


Lansmana başladığımız bu dönemde, sizler gibi İnegöl'ün önde gelenlerinin projemize destek vermesi mutluluk verici. Kısa sürede ciddi sayılabilecek nitelikte bir kitleye...