27 / 04 / 2024

Mobilya ve tasarımın en yenileri i-deco fuarında

Mobilya ve tasarımın en yenileri i-deco fuarında

İstanbul'un mobilya, dekorasyon ve tasarım dünyasını buluşturan i-deco fuarı bu yıl 3-7 Mart 2010 tarihleri arasında yapılıyor



Sine Fuarcılık organizasyonuyla CNR Expo'da düzenlenecek fuar, Türkiye'den ve dünyadan önemli tasarımcıları bir araya getiriyor.

Fuarda, yerli ve yabancı iç mimarların, dekoratörlerin ve tüketicilerin bulabileceği dekorasyon ürünlerinden özel tasarım mobilyalarına, duvar kâğıtlarına, perdelere kadar birçok ürün yer alıyor. İ-deco'da, İstanbul tasarımlarının ön planda tutulduğu ve son trendlerin sergileneceği i-deas adı verilen bir bölüm de hazırlanmış. İ-deas salonunda Roberto Lazzeroni, Jeff Miller, Jason Miller, Luca Nichetto, Hans De Pelsmacker, Mikko Laakkonen, Stefan Diez, Samuele Mazza, Aziz Sarıyer, Erdem Akan, Tanju Özelgin, Atilla Kuzu gibi çok sayıda önemli isim yer alıyor.

Koleksiyon firması da bu salonda yer alanlardan biri. Koleksiyon'un ziyaretçilerle buluşturacağı ürünler arasında Luca Scacchetti tasarımı 'Amoroso berger', dinlenme ve bekleme salonlarına farklı anlamlar yükleyen Gernot Oberfell-Jan Wertel tasarımı 'Dilim kanepe', adını Asur İmparatorluğu'nda hükümdar odalarının girişine konulan devasa heykellerden alan Faruk Malhan tasarımı 'Lamassu raf', çağdaş çalışma ortamları için asaleti, teknolojiyi ve işlevselliği bir arada sunan 'Enderun yönetici masası' bulunuyor. İ-deco, İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve İstanbul Turizm Atölyesi, ETMK-Endüstriyel Tasarımcılar Meslek Kuruluşu, MOBDER-Mobilya Sanayicileri İhracatçıları ve İthalatçıları Derneği'nin desteği ile organize ediliyor.
Zaman


Geri Dön