19 / 04 / 2024

Mobilya'da ikinci KDV fırsatı!

Mobilya'da ikinci KDV fırsatı!

Mobilya'da yüzde 10 KDV indirimi 3 ay daha uzatıldı. Yeni ev kuracaklar, mobilyasını değiştirmek isteyenler, 15 Eylül'e kadar indirim avantajı sizi bekliyor



Hükümetin iç talebi canlandırmak üzere mobilya sektörünün de içinde yer aldığı kimi sektörlerde 3 ay süreyle 15 Haziran'a kadar uygulamaya koyduğu KDV indirimi hem üreticinin hem de tüketicilerin yüzünü güldürdü. 2009 yılına yeni koleksiyonlarla giren mobilyacıların, KDV indirimine ek olarak sundukları indirim kampanyaları tüketiciler üzerinde etkili oldu. Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği'nin (MOSDER) verilerine göre bu dönemde mobilya satışlarında geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 20'lik bir artış yaşandı.

Fırsatı kaçırmadınız
15 Haziran geride kaldı. Mobilyasını değiştirmek isteyenler, yeni ev kurmaya hazırlananlar üzülmesin. Fırsat kaçmış değil. Mobilya sektöründe yüzde 10'luk KDV indirimi uygulaması 15 Eylül'e kadar uzatıldı. Bu karardan memnun olan mobilyacılar, bu memnuniyetlerini tüketicilerle paylaşmak için yeni ürünler ve kampanyalarla müşterilerini bekliyor.

Gündüz kanepe gece ranza
Mobilyada fonksiyonellik öne çıkıyor. Artık evlerde fazla yer kaplamayan birden çok işlevi olan mobilyalar göze çarpıyor. Banbon firmasının ürünü olan tasarım, gündüz kanepeye gece ise ranzaya dönüşüyor.

Sandalyeci'den dış mekanlara
Sandalyeci AŞ, bahçe, balkon ve teraslar için Tangu oturma grubunu sunuyor. İskeleti alüminyum olan oturma grubunun üzeri plastik örgülerle tamamlanmış.

Çilek, çocuk odalarını oyun alanına çeviriyor
Çilek Odası, yerinde duramayan "AFACAN" lar için renkli, eğlenceli ve yaratıcı bir dünyaya pencere açıyor. Oyun çağı çocukları için odalarını oyun parkına ya da futbol sahasına çevirebilecek Çilek Odası AFACAN serisiyle minikler odalarından hiç dışarı çıkmak istemeyecekler.
Sabah Emlak


Geri Dön