19 / 03 / 2024

MODD/works, Arap yatırımcılarla yeni bir projeye daha imza atıyor!

MODD/works, Arap yatırımcılarla yeni bir projeye daha imza atıyor!

Gayrimenkul sektöründeki birçok markaya inovatif hizmetler veren MODD/works girişimci reklam ajansı, Türk inşaat sektörü için Arap yatırımcılarla birlikte yeni bir projeye daha imza atıyor.



Gayrimenkul sektöründeki bilgi birikimi ile Real Estate News projesinin satışından sonra Körfez Bölgesi’nde emlak şubeleri olan Arap yatırımcıların dikkatini çeken MODD/works, yeni bir projeye daha imza atıyor. Projeyi Arap yatırımcılarla iş ortağı olarak yürüten MODD/works’ün hazırladığı ve 2015’in son çeyreğinde yayına almayı planladığı portal, Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarını artıran Araplar başta olmak üzere tüm yabancı yatırımcıların en güvenilir adresi olmayı hedefliyor.


Arap yatırımcılar ve MODD/works işbirliğiyle hazırlanan ve Arapça - İngilizce dil seçenekleriyle sunulacak olan portalda, hem inşaat sektörüyle ilgili güncel haberler paylaşılacak hem de yabancı yatırımcılar için gerekli olacak yasal süreçler hakkında bilgiler sunulacak. Sadece İstanbul değil, Sapanca, Trabzon, Yalova, Bursa gibi diğer illerin de bulunacağı portalda, seçkin proje tanıtımları ve mevcut firmaların portföylerinin sunumu da gerçekleşecek. Portalda konut projelerinin yanı sıra Arap ailelerin Türkiye’deki yaşam hakkında bilgilere ulaşabileceği bir bölüm de yer alacak.


Arapçaya uygun yazı akışı, harita üzerinden proje arama imkanı, gelişmiş proje filtreleme modülü ve mobil cihaz uyumlu teknolojik altyapı ile kullanıcılara kolay ve keyifli bir deneyim sunacak olan portalın en geç Ekim 2015’te yayına alınması bekleniyor.




Geri Dön