26 / 04 / 2024

Moment İstanbul ne zaman teslim?

Moment İstanbul ne zaman teslim?

Firma: AC Yapı

Proje: Moment İstanbul

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayına 2 dk, ve Kartal Sahiline 5 dk mesafede konumlanan Moment İstanbul ne zaman teslim sorusuna Mart 2017 cevabı veriliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor...



AC Yapı tarafından hayata geçirilen Moment İstanbul ne zaman teslim sorusuna cevap vermeden önce projenin diğer detaylarına değinelim. Proje, Heybeli Ada, Kınalı Ada ve Sedef Adası'na hakim yaşama geçiriliyor. 


Dairelerin;  1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak tasarlandığı  Moment İstanbul  Evleri'nde 44 katlı 2 blok yer alıyor. 


Tamamı peşin alımlarda yüzde 15 indirim avantajı sağlanan Moment İstanbul ne zaman teslim sorusuna 2017 yılı içerisinde cevabı veriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün. 


Moment İstanbul Kartal projesinde; yüzme havuzları, çocuk oyun alanları, 7/24 güvenlik, otopark, sauna, fitness merkezi, dinlenme alanları gibi sosyal olanaklar sunuluyor. 


İstanbul Anadolu yakası Kartal bölgesinde inşa edilen Moment İstanbul ne zaman teslim sorusuna yanıt olarak 2017 yılının Mart ayı deniliyor. Projede satışlar başkadı. 


Telefon: 0216 377 82 82

Web: www.momentistanbul.com

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com



projeye sor



Geri Dön