20 / 04 / 2024

Moment İstanbul konut fiyatları

Moment İstanbul konut fiyatları

Moment İstanbul, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. 295 bin liradan başlayan proje fiyatlarına alternatif ödeme planları da sunuluyor.

Moment İstanbul konut projesi!

Moment İstanbul konut projesi fiyatları 269 bin TL'den başlıyor. Daire alanlarının 74 - 344 metrekare arasında değiştiği projede teslimler Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Moment İstanbul ne zaman teslim?

Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15 dk, Adalet Sarayına 2 dk, ve Kartal Sahiline 5 dk mesafede konumlanan Moment İstanbul ne zaman teslim sorusuna Mart 2017 cevabı veriliyor. İstanbul Anadolu yakası Kartal'da yükseliyor...

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...

Moment İstanbul Kartal'da yıl sonuna özel yüzde 15 indirim!

731 konut ve 12 ticari alandan meydana gelen Kartal'da hayata geçirilen Moment İstanbul projesinde yıl sonuna özel yüzde 15 indirim imkanı sunuluyor.

Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları!

Moment İstanbul projesinde konut ve ticari alanlara yer veriliyor. Kartal Moment İstanbul Proje fiyatları 599 bin TL'den başlangıç gösteriyor...

Moment İstanbul ev fiyatları!

Moment İstanbul ev fiyatları dairelerin kat ve cephelerine göre değişiyor. Pendik Deniz Otobüsü'ne 9 dakikalık mesafede olan projede 731 adet konut ve 12 adet dükkan bulunuyor.

Moment İstanbul AC Yapı satış ofisi!

Moment İstanbul AC Yapı satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment İstanbul Kartal projesinde konut fiyatları 359 bin liradan başlıyor...

Kartal Moment İstanbul Rezidans fiyat!

Kartal Moment İstanbul Rezidans fiyat listesi 359 bin liradan başlıyor. AC Yapı projesi Moment İstanbul Rezidans'ta 731 konut ve 12 dükkan yer alıyor...

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi!

Moment İstanbul Rezidans Kartal satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Moment İstanbul Rezidans'ta konut fiyatları 359 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

AC Yapı Moment İstanbul: Konumu ile iddialı proje!

AC Yapı’nın inşasına hızla devam ettiği üçüncü konut projesi Moment İstanbul, sadece kule şeklindeki mimarisi ile değil, Kartal’ın tam girişindeki benzersiz konumu ile de dikkat çekiyor.

Moment İstanbul'un yüzde 25 kar garantili kampanyasında son gün!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

AC Yapı Moment İstanbul'da teslimler 2017'nin ilk çeyreğinde!

AC Yapı, Moment İstanbul projesi için yüzde 25 prim garantisi kampanyası düzenledi. Kartal'da inşa edilen projeden 30 Kasım'a kadar peşin konut alanlar yararlanacak.

Moment İstanbul'da kar garantili kampanyada son gün 30 Kasım!

Ac Yapı tarafından hayata geçirilen projede teslimlerin 2017 yılında yapılması planlanıyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul'da kampanya 30 Kasım'a kadar sürüyor.

Moment İstanbul'da yüzde 25 prim garantisi!

AC Yapı, Kartal’da yükselen Moment İstanbul projesinde yüzde 25 prim garantisi fırsatı sunuyor. İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek konut projelerinden biri olarak gösterilen Moment İstanbul’daki fırsat, 30 Kasım’a kadar geçerli olacak.

Moment İstanbul'da 0 peşinat! 24 ay vade farksız ödemelerle!

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olan Moment İstanbul lokasyonu itibarıyla arz ettiği yüksek yatırım değerinin yanı sıra şehrin kalbinde huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

Moment İstanbul konut fiyatları Haberi

Moment İstanbul konut fiyatları

Proje, 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan oluşuyor. 295 bin liradan başlayan proje fiyatlarına alternatif ödeme planları da sunuluyor. 


100 milyon dolarlık yatırım


Projede 0-120 aya kadar yüzde 0.99, 120-240 aya kadar projeye özel yüzde 1.05 faiz oranıyla kredi kullanılabiliyor. Ayrıca peşin ve kredili alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. 100 milyon dolarlık yatırımla yükselen projede konut ve home-office’lerin yanısıra 12 adet de cadde üzeri mağaza yer alacak. Moment İstanbul’un mimarisinde ise ‘3D Atölye Mimarlık’ imzası bulunuyor. AC Yapı, yeni projesinde geniş ve ferah bir tasarıma sahip 1+1’den 4+1’e kadar uzanan çeşitte daire tipleri sunuyor. Dairelerin büyüklükleri ise 74.69 metrekare ile 314.23 metrekare arasında...