26 / 04 / 2024

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!

Firma: AC Yapı

Proje: Moment İstanbul

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. İşte Moment İstanbul Kartal fiyat listesi...



AC Yapı imzasıyla Kartal'da hayata geçirilen  Moment İstanbul  projesi 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. Panoramik manzaralı konutların yer aldığı proje  rahat ve huzurlu bir hayatın kapılarını açıyor.

 

İstanbul’un getiri potansiyeli en yüksek 50 konut projesinden biri olarak belirtilen Moment İstanbul Kartal'da 3 bin 990 TL peşinatla konut sahibi olunabiliyor. 
 

Moment İstanbul Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar uzanan çeşitte residence ve home office alternatifleri yer alıyor.  Projede konutların alanları 74 metrekare ile 314 metrekare arasında değişiyor.

 

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!
 

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi 399 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Moment İstanbul'da açık yüzme havuzu, fitness center, spa, hobi odaları, cep sineması, kafeler, Cross Action Kids Club ile yaşayan, insanların mutlu ve huzurlu bir şekilde alışveriş yaparken sosyalleşebilecekleri bir ortam vaad ediyor. 
 

10 bin 157 metrekare alana sahip Moment İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Pendik Deniz Otobüsü’ne 9, Bağdat Caddesi’ne 15, Minibüs Caddesi’ne 3, Kartal Sahili’ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Proje 100 milyon dolar yatırım değerine sahip.

 

Moment İstanbul Kartal fiyat listesi!


 

Adres : Baltacı Mehmet Paşa Sok. No:4 Soğanlık-Kartal/İstanbul

       

Tel : 0216 377 82 82   

Web : http://momentistanbul.com

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön