27 / 04 / 2024

Moment İstanbul'da Efsane Cuma'ya özel efsane indirim!

Moment İstanbul'da Efsane Cuma'ya özel efsane indirim!

Firma: AC Yapı

Proje: Moment İstanbul

Moment İstanbul projesinde Efsane Cuma'ya (Black Friday) özel ödeme seçenekleri sunuluyor. Projede yüzde 1 peşinat fırsatı sizleri bekliyor...



Moment İstanbul projesinde 1+1'den 5+1'e kadar konut tiplerine yer veriliyor.  AC Yapı  tarafından hayata geçirilen  Moment İstanbul  projesi Kartal'da yükseliyor. 

Moment İstanbul projesi 44 katlı iki kulede 731 konut ve 12 ticari alandan meydana geliyor. 100 milyon dolar yatırım değeri bulunan Moment İstanbul Konutları bu yıl sonunda teslim edilecek.
 

Moment İstanbul projesi 10 bin 157 metrekare alana sahip. Proje E-5'in ve Kartal Metrosunun yanı başında yer alıyor. 
 
Moment İstanbul projesi ortak kullanım alanlarında; sauna, kapalı otopark, fitness merkezi, dinlenme alanları, açık ve kapalı yüzme havuzu olanakları sunuluyor. 
 
Moment İstanbul lokasyon olarak, Sabiha Gökçen Havalimanı'na 15, Pendik Deniz Otobüsü’ne 9, Bağdat Caddesi’ne 15, Minibüs Caddesi’ne 3, Kartal Sahili’ne ise 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. 
 
Moment İstanbul fiyat listesi!


Moment İstanbul fiyatları Kasım ayına özel olarak 136 metrekare 2+1 residence daire ve home office seçeneklerinde 599 bin TL'den başlıyor.  

Moment İstanbul Efsane Cuma ödeme planı!

Moment İstanbul projesinde Efsane Cuma'ya (Black Friday) özel ödeme kolaylığı uygulanıyor. Projede yüzde 10 indirimin yanı sıra yüzde 1 peşinat fırsatı da sunuluyor. 
 
Adres : Baltacı Mehmet Paşa Sok. No:4 Soğanlık-Kartal/İstanbul  
 
Tel : 0216 377 82 82  
Web : http://momentistanbul.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön