19 / 04 / 2024

Nef'te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

 Nef'te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Nef, üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sunuyor. Firma geçtiğimiz sene Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atmıştı.



Geçtiğimiz sene Türkiye’nin lider e-ticaret platformu Hepsiburada ile hayata geçirdiği iş birliği kapsamında internet üzerinden konut satarak bir ilke imza atan Nef, bu yıl da üç farklı projede Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimler sağlıyor.


Nef ilk defa satışa sunacağı Nef Ortayaka, Nef Arsa ve Nef Brentford London projelerinde 23 Kasım tarihinde gerçekleşecek Efsane Cuma’ya özel olarak farklı bütçe ve ihtiyaçlara uygun daire ve arsaları da avantajlarla sunacak.

Nef fırsatları, 300 bin liraya varan indirimlerle müşterilerle buluşacak.

 

Nef Ortayaka

 Nef te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Nef Ortakaya projesi Haliç'e 5 dakika uzaklıkta bulunuyor. Şehir merkezinde bir yaşam seçeneği sunan ve dünyaca ünlü, ödüllü Türk mimar Emre Arolat imzası taşıyan proje lansman öncesinde Hepsiburada müşterilerine özel fiyatlarla satılıyor.

Nef Ortayaka’da yer alan 1 oda 1 salon daireler, Efsane Cuma’da 50 bin liraya varan indirimlerle satışa sunuluyor.


Türkiye’nin ilk markalı arsaları, Nef Arsa ile satışta

 Nef te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Hirfanlı’ya 1 kilometre cephesi olan, çevresinde 12 milyon insanın yaşadığı Nef Arsa  “geleceğin şehrine yatırım” imkanı sunuyor.

Nef Arsa İç Anadolu’nun imar planlı tek turizm bölgesinde yer alıyor. Proje yer aldığı  bölgeye kültür-sanat, spor, eğlence, alışveriş, sağlık ve eğitim alanlarıyla bir arsadan daha fazlasını getirecek.
 
Topraktan yatırımı mümkün kılan Nef Arsa’da tamamı imarlı, hemen teslim, müstakil tapulu 400 metrekare ile 3 bin metrekare arasında değişen arsa alternatifleri bulunuyor.

Arsa, Efsane Cuma’ya özel Hepsiburada üzerinden 50 bin liraya varan indirimlerle satılacak.

 

Nef’in Londra projesinde 300 bin TL’ye varan indirim

 Nef te Efsane Cuma’ya özel avantajlar!

Heathrow Havlimanı ile Londra şehir merkezinin tam ortasında yer alan Brentford bölgesi, son yıllarda Londra’nın en hızlı gelişen bölgelerinden biri olan Batı Londra’da bulunuyor.

Marina ve stadyumun yapıldığı bölge etrafında 200’ün üzerinde kurumsal şirketin ve 25 bin beyaz yaka çalışanın bulunduğu finans bölgesinde yer alıyor. 

Londra merkezde kira getirisi ortalama yüzde 2 düzeyindeyken, Brentford bölgesinde bu yüzde 4’e kadar yükseliyor. Nef Brentford London projesinde yer alan stüdyo daireler ise Efsane Cuma’ya özel 300 bin TL’ye varan indirimlerle satışa sunulacak.


www.nef.com.tr


Geri Dön