26 / 04 / 2024

Mondial’ın elektrikli scooter modeli G5 kaç lira oldu? İşte E-Mon G5'in 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Mondial’ın elektrikli scooter modeli G5 kaç lira oldu? İşte E-Mon G5'in 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Türkiye’nin en çok tutulan motosiklet markası Mondial’ın elektrikli scooter modeli E-Mon G5'in ekim ayı fiyatı yayımlandı. İşte, E-Mon G5'in 8 Ekim 2022 fiyat listesi…



Mondial’ın elektrikli scooter modeli G5 kaç lira oldu? İşte E-Mon G5 in 8 Ekim 2022 fiyat listesi…

Dinamik ve estetik tasarıma sahip G5, alarm sistemi, USB girişi, ön ve arka fren sisteminin diskli olması hem frenleme sisteminin kalitesini gücü güvenliğinizi sağlarken hem de tarzını yansıtan farklı çizgilerle size bir yerden bir yere güvenle gitme imkanı sunuyor.

Gövde ile uyumlu, LED aydınlatmalı far yapısıyla bütünleşik bir ışık dağılımı ile net bir görüntü sağlayan E-Mon G5, gövdeye entegre LED sinyalleri ve arka stopları ile görünürlüğünüz maksimum düzeye çıkarılarak aydınlatmanın akü üzerindeki yükünü azaltıyor.

1800 Watt motor gücüne sahip G5 elciklerde konumlandırılmış gaz kolu 45 km hıza kolayca ulaşabilirken, 13 derece tırmanma açısı ile birçok yaştan kullanıcıya hitap eden üstün performans sağlıyor.

Şarj ünitesi sayesinde, tek bir kablo yardımıyla herhangi bir elektrik prizinden kolayca sarj edilebilen G5, uzun mesafe yolculuklarınız için yüksek kaliteli aküyle sunuluyor. Ürünün üzerinde bulunana alarm sistemi yüksek ses kalitesine sahiptir.

Peki elektrikli scooter E-Mon G5'in teknik özellikleri neler? İşte, elektrikli scooter E-Mon G5'in teknik özellikleri ve fiyat listesi…


Geri Dön