16 / 04 / 2024

Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL'ye!

Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL'ye!

Firma: Birlik İnşaat - Mes Group

Proje: Mon Reve

İstanbul Eyüp'te Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığıyla hayat geçirilen Mon Reve Eyüp projesi konut satış toplantısı Titanic Business Hotel'de bugün yapıldı. 37 bin metrekare inşaat alanına sahip projenin teslimi 2017'nin ilk çeyreği olarak öngörülüyor.



Mon Reve Eyüp projesi Mes Group ve Birlik İnşaat ortaklığıyla inşa ediliyor. Proje 3 blok, 116 daireden oluşuyor. Konut sahiplerinin ihtiyaçlarını karşılamak için 6 bin metrekare alan Cadde Dükkanları'na ayrılıyor.


'İstanbul'un göbeği, Eyüp'ün göz bebeği!' sloganıyla hayata geçirilen projenin satış toplantısı Titanic Business Bayrampaşa Hotel'de bugün gerçekleşti. Mes Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Ünal Eyüp'te bulunan projenin; İstanbul'un en önemli yerleşim yerinde bulunduğunu, Eyüp Sultan Camii'ye yakınlığıyla  manevi ve ticari bir merkezde olduğunu dile getirdi.


Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL ye!


Mon Reve Eyüp Evleri 2+1, 3+1, 4+1 daire seçenekleriyle aile konseptine uygun bulunuyor. 136 metrekare ile 536 metrekare arasında daire büyüklükleri değişiyor. Daire kat yüksekliği 3 metre 10 santim olan projede, her daireye 2 araç otoparkı tahsis ediliyor. 


Proje lokasyon olarak,  E5 otoyoluna, Sağmalcılar metro istasyonu, tramvay, metrobüse ve Haliç'e yürüme mesafesinde olması nedeniyle konut sahibi olmak isteyenlerin dikkatini çekiyor.


Mon Reve Eyüp projesi satışa çıktı! 620 bin TL ye!


Mon Reve Eyüp projesi 1500 metrekare sosyal tesis alanına sahip. Projede konut sahipleri açık hava spor alanı, kadın erkek ayrı yüzme  havuzları, buhar odası, hamam, sauna, kapalı otopark, kamelyalar gibi sosyal imkanlardan yararlanabiliyor.


Mon Reve Eyüp projesi daire fiyatları 620 bin TL'den başlıyor. Proje'nin 2017'nin ilk çeyreğinde teslim edilmesi ön görülüyor. Proje yüzde 25 peşinatla 120 aya varan taksit ya da yüzde 25 veya yüzde 50 peşinatla vade farksız proje teslimine kadar olan farklı ödeme seçenekleriyle yatırımcılara sunuluyor.


MON REVE EYÜP BASIN TOPLANTISI VİDEOSUNU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ! 


Mon Reve Eyüp iletişim

Tel: 0212 507 76 77

Web: www.monreveeyup.com

SimayYAYLACI/EmlakKulisi.com



Geri Dön