24 / 04 / 2024

Moskova'da inşaat projelerine devam kararı!

Moskova'da inşaat projelerine devam kararı!

Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Moskova'da belediye devam kararı aldı.



Rusya'da hükümet inşaat projelerine devam edilip edilmemesiyle ilgili nihai kararı yerel yönetimlere bıraktı. Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ardından İmar ve Bölgesel Kalkınma Bakan Yardımcısı Marat Husnullin de bir açıklama yapıp yerel yönetimlere "Önemli gördüğünüz projelere devam edebilirsiniz" mesajını yayınladı.

Türk Rus Gazetesi'nde yer alan habere göre; bakan yardımcısının yaptığı açıklamaların ardından Novosibirsk'te bütün projelerine ara verilirken, Moskova'da belediye devam kararı aldı. Business FM şehirdeki bütün projelerin hızla devam ettiği belirtildi.

İnşaat ve Konut Bakanı Vladimir Yakuşev, bir süre önce bir açıklamaya yaparak, giriş yasağı nedeniyle göçmen işçilerin Rusya'ya girememesi sonucunda inşaat projelerinin aksayabileceğini ifade etmişti. Bakan sektörde çalışan işçilerin yüzde 90'ının yabancı işçilerden oluştuğu bilgisini yayınladı.


Geri Dön