20 / 04 / 2024

Mostar Life Başakşehir daire fiyatları!

Mostar Life Başakşehir daire fiyatları!

Firma: Hira Yapı

Proje: Mostar Life Konakları

Mostar Life Başakşehir daire fiyatları metrekare olarak 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişiyor. Hira İnşaat projesi Mostar Life Başakşehir'de teslimler 30 ay sonra yapılıyor...




250 konutun inşa edileceği Mostar Life Evleri projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Başakşehir ilçesinde inşa ediliyor. Başakşehir Mostar Life Evleri projesi Hira İnşaat tarafından hayata geçiriliyor.


Mostar Life Başakşehir daire fiyatları öncesinde projeden bahsedelim. Mostar Life Başakşehir projesinde satışların 2 ay içerisinde başlaması hedefleniyor. Mostar Life Başakşehir projesi 5 ile 10 katlı 10 - 15 blok olarak tasarlandı.


Mostar Life Başakşehir tanıtım ofisi ile 0212 485 35 34 telefon numarasını arayarak iletişime geçebilirsiniz. Mostar Life Başakşehir teslim tarihi 30 ay sonra olarak belirtiliyor. 



Mostar Life Başakşehir daire fiyatları!


Mostar Life Başakşehir daire fiyatları metrekare olarak 4 bin lira ile 5 bin lira arasında değişen fiyatlardan belirleniyor. Mostar Life Başakşehir ödeme koşulları dahilinde banka kredili ödemeler yapılıyor.


Mostar Life Başakşehir projesinde 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon konut alternatifleri sunuluyor. Mostar Life Başakşehir projesinde dairelerin büyüklükleri 160 metrekareden başlıyor.


Mostar Life Evleri Başakşehir nerede?

Mostar Life Evleri Başakşehir adres : Sabahattin Zaim Cad. G428 Sok. No: 37 Yürüyüş Yolu ( Life Park 1. Etap Evleri ) Başakşehir - İstanbul



Mostar Life Başakşehir iletişim bilgisi

Tel : 0212 485 35 34

Web: www.lifeparkevleri.com


projeye sor



Geri Dön