28 / 03 / 2024

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!  


Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alaa Al Jabban, Mhb Ghıth ve Selahattin Sasa ortaklığında kuruldu.



Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mhd Alaa Al Jabban, Mhb Ghıth ve Selahattin Sasa ortaklığında kuruldu.

Mosty Grup Bilgi Teknolojisi Ve Yazılım Hizmetleri Limited Şirketi konusu: 
-Her türlü araç, motorsiklet, alımı, satımı, kiralamasını yapmak, yaptırmak. -Her türlü motorlu, motorsuz araçlarla, sürücülü,sürücüsüz kurye hizmetleri vermek, verdirmek. -Her türlü gıda maddelerinin üretimi, toptan ve perakende alımı, satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her çeşit restoran ve lokanta, pastane, kafeterya, kafe bar, gazino, kiralamak, kiraya vermek, konusu ile ilgili alet ve edevatları satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek. -Her türlü tıbbi malzemelerin alımını,satımını,pazarlamasını ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü dokuma mamullerinin, ham bez kumaş trikotaj ve sanayiinde faaliyetlerde bulunmak ,ipek, orlon, pamuk, triko, hazır giyim eşyaları ile çorap ve çamaşır, bay bayan ve çocuk giyim eşyaları, kot takımlar, kot pantolonlar, kot gömlekleri, kot montlar, her türlü diğer hazır giyim eşyaları yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi ithalatı ve ihracatı ile pazarlamasını yapmak. -Tekstil sanayiine ait her türlü hammadde yarı mamul ve mamul maddelerin, giyim sanayi ürünleri her nevi yünlü, pamuklu, ipekli, suni sentetik plastik maddeler iplik ham bez ve kumaşların yurt içinde ve yurt dışında üretilmesi alım ve satımı ithalat ve ihracatı, yurt içinde ve yurt dışında pazarlaması. -Her türlü bilgisayar sistemleri, yazılım ve donanım destek ve danışmanlık hizmetlerini sağlamak. -Her türlü bilgi teknolojisi ve yazılıma konu teknolojik malzemelerin alımını,satımını,pazarlamasını,teknik servis hizmetlerini vermek, ithalat ve ihracatını yapmak. -Her türlü gayrimenkul alımını, satımını, kiralamasını yapmak, yaptırmak, aracılık etmek. -Konusu ile ilgili olarak her türlü danışmanlık faaliyetlerinde bulunmak.


Geri Dön