19 / 04 / 2024

Motorine bir zam daha! İşte 15 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Motorine bir zam daha! İşte 15 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Motorin için bu gece yarısından itibaren yeni bir zam geleceği öğrenildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL?



Geçtiğimiz hafta benzin ve motorin fiyatına art arda gelen zamlar araç sahiplerinin gündeminde yer almaya devam ediyor. Motorin fiyatlarına geçtiğimiz hafta peş peşe 4 zam birden geldi. Motorinin litre fiyatı da 30 TL'ye yaklaşmıştı. Arka arkaya gelen zamların ardından yeni bir gelişme daha yaşandı. Motorin için bu gece yarısından itibaren yeni bir zam geleceği öğrenildi.

Peki İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve son dakika akaryakıt zam haberinin detayları…

SON DAKİKA: MOTORİNE ZAM GELİYOR

Motorine bir zam daha! İşte 15 Ekim akaryakıt fiyat listesi!

Brent petrol ve dolar/TL kurundaki yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Motorin litre fiyatına 15 Ekim Cumartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere 99 kuruşluk yeni bir zam daha yapılacak. Benzin fiyatı için herhangi bir değişiklik beklenmiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön