27 / 04 / 2024

Motorine bu gece bir zam daha! İşte 11 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Motorine bu gece bir zam daha! İşte 11 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Üst üste zamların ardından flaş bir gelişme daha yaşandı ve motorin grubu için bu gece yarısından itibaren yeni zam geleceği öğrenildi. Peki İstanbul, Ankara ve İzmir’de benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve son dakika akaryakıt zam haberinin detayları…



Geride bıraktığımız hafta başta benzin ve motorin fiyatı olmak üzere akaryakıt fiyatlarına gelen zamlar araç sahiplerinin ana gündem maddesiydi. Benzinin litresi 3 Ekim'de yapılan zamla 19,86 TL’ye, 4 Ekim'deki 74 kuruşluk zamla ise 20 TL’nin üzerine bir kez daha yükselmişti. Motorin fiyatları içinde art arda 1,10, 1,39 ve 1,53 lira zam geldi. Motorinin litre fiyatı da 27 Türk Lirası'nı aştı.

Üst üste zamların ardından flaş bir gelişme daha yaşandı ve motorin grubu için bu gece yarısından itibaren yeni zam geleceği öğrenildi. Peki İstanbul,  Ankara  ve İzmir’de benzin ve motorin fiyatı ne kadar, kaç TL? İşte güncel akaryakıt fiyatları ve son dakika akaryakıt zam haberinin detayları…

MOTORİNE ZAM GELİYOR

Motorine bu gece bir zam daha! İşte 11 Ekim akaryakıt fiyat listesi

Brent petrol ve dolar/TL kurundaki yükseliş akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansımaya devam ediyor. Motorin litre fiyatına bu gece yarısından itibaren 1 lira 39 kuruşluk yeni bir zam daha yapılacak. Yeni zamla birlikte motorin litre fiyatı 6 günde 4’üncü kez artacak. Böylece motorin fiyatları 5,41 lira zamlanmış olacak. Benzin fiyatı için herhangi bir değişiklik beklenmiyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön