28 / 03 / 2024

Motorine yine zam geldi! İşte akaryakıt tabelasında son durum!

Motorine yine zam geldi! İşte akaryakıt tabelasında son durum!

Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 26 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışından sonra motorinin litresi 24 Türk Lirası'nı aşacak.



Brent petrol ve döviz kurunda yaşanan dalgalanma sebebiyle akaryakıt fiyatları bir aşağıya bir yukarı hareket etmeye devam ediyor. Bu gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere motorine 1 lira 26 kuruş zam gelmesi bekleniyor. Fiyat artışından sonra motorinin litresi 24 Türk Lirası'nı aşacak.

Rusya-Ukrayna savaşıyla beraber brent petrolde dalgalanma devam ederken, benzin ve motorin fiyatları da hareketlilik göstermeye devam ediyor. Son dönemde gelen indirimleri son buldu zamlar yeniden gelmeye başladı.

ZAMLAR ÜST ÜSTE GELMEYE BAŞLADI

Motorine 10 Ağustos'ta 1 Türk Lirası indirim, 11 Ağustos'ta 82 kuruş zam daha geldi.13 Ağustos tarihinde ise benzinin fiyatı 1 lira 10 kuruş yükseldi. Akaryakıt sektörü kaynaklarından alınan bilgiye göre, bu gece yarısından itibaren bir zam da motorine gelmesi bekleniyor.

MOTORİN 24 LİRAYI AŞACAK

Motorine yine zam geldi! İşte akaryakıt tabelasında son durum!

Motorinin litresi 1 lira 26 kuruş artacak. Fiyat artışıyla birlikte motorinin litre fiyatı yaklaşık olarak İstanbul'da 24,44 TL'ye, Ankara'da 24,55 TL'ye ve İzmir'de 24,57 TL'ye yükselecek.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?


Geri Dön