26 / 04 / 2024

Mudanya Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Mudanya Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı!

Sağlık Bakanlığı tarafından Bursa’nın Mudanya ilçesinde, deniz ve orman manzaralı Tepederbent mevkiine yapılan Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı. Yeni hastanenin resmi açılışı cumartesi günü yapılacak...




Sağlık Bakanlığı tarafından Bursa’nın Mudanya ilçesinde, deniz ve orman manzaralı Tepederbent mevkiine yapılan Devlet Hastanesi hasta kabulüne başladı.


Resmi açılışı cumartesi günü yapılacak olan 100 yataklı yeni hastanenin ilk hastalarını, AK Parti Bursa Milletvekili İsmet Su, AK Parti ilçe teşkilatı ile Mudanya Belediye Başkan adayı Arif Bayrak çiçeklerle karşıladı. 8 Mart Cumartesi günü Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da katılacağı törenle açılacak olan hastane deniz ve dağ manzarasıyla dikkat çekiyor. Lüks otel konforundaki yeni hastanenin, ilçe merkezinde yetersiz kalan 77 yıllık Şaziye Rüştü Devlet Hastanesi'nde yaşanan meseleleri çözeceği belirtildi.


Milletvekili Su ve beraberindekiler, yeni hastanenin ilk hastalarını ve personelini kapıda çiçeklerle karşıladıktan sonra Başhekim Murat Öztürk'ten hastaneyle ilgili bilgiler aldı. Poliklinik ve diğer servisleri gezen partililer hastaneye hayran kaldı.




Akit Haber


Geri Dön