26 / 04 / 2024

Muğla'nın 1/25 binlik imar planı kamuoyu ile paylaşılacak!

Muğla'nın 1/25 binlik imar planı kamuoyu ile paylaşılacak!

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meslek komiteleri, sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi. Muğla Büyükşehir'in 1/25 bin ölçekli imar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı tertip etme kararı aldılar.



Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meslek komiteleri, sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi. Muğla Büyükşehir'in 1/25 bin ölçekli imar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı tertip etme kararı aldılar. MUTSO 3. İnşaat Malzemeleri, 6. İnşaat Taahhüt, 10. Madencilik-Mermercilik ve 12. Mühendisler-Mimarlar meslek komitetelerinin, ilk 15 Mayıs 2015 tarihinde yapılan ortak toplantılarının ikincisinin konusu imar planı oldu. Toplantının başkanlığını, 6. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Dişcigil yaptı. 

Kasım ayı içerisinde düzenlenecek bir toplantıyla şu anda askıda olan 1/25 bin ölçekli imar planı hususunda kamuoyunun bilgilendirilmesine, bu konuda en yetkili merci olan Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri'nin davet edilmesine karar verildi. 



Dokuz Sütun 


Geri Dön