26 / 04 / 2024

Muğla 1/25 binlik imar planı 2015

Muğla 1/25 binlik imar planı 2015

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meslek komiteleri, sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi. Muğla Büyükşehir'in 1/25 bin ölçekli imar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı tertip etme kararı aldılar.

Muğla'da 17 yıl önce küle dönen 25 bin metrekarelik orman arazisine lüks konutlar yapılıyor!

15 Temmuz 2007 tarihinde Muğla Milas’a bağlı Meşelik Mahallesi’ndeki kızılçam ağaçlarının bulunduğu ormanlık alan küle dönmüştü. Toplam 25 bin metrekarelik orman arazisine şu günlerde otel ve konut yapımına başlandı.

Son dakika Muğla - Datça açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

Son dakika AFAD tarafından Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldiği açıklandı.

Konut kira fiyatları bir yılda yüzde 136 arttı! En çok Muğla, İstanbul ve Antalya etkilendi

Türkiye genelinde konut kira fiyatlarında 1 yıllık değer artışı yüzde 136 seviyesinde gerçekleşti. Bu kapsamda metrekare bazında en çok artış, Muğla, İstanbul ve Antalya illerinde oldu.

Son dakika! Muğla Bodrum açıklarında 4.1 büyüklüğünde deprem!

T.C. İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre, Muğla Bodrum açıklarında bugün saat 12.38 sıralarında bir deprem gerçekleşti. İşte son depremler...

Muğla'da 13 arsa ile 1 arazi satılıyor! Arsa almak isteyenler dikkat! 

Muğla ili Ula Belediye Başkanlığı, Muğla ili, Ula ilçesinde yer alan 13 adet arsa ile 1 adet araziyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Emlak Konut GYO Muğla Bodrum Ortakent arsasına 10.1 milyar TL'lik teklif!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı projelerinden Muğla Bodrum Ortakent Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 2.oturumu 3 Kasım 2022 tarihinde yapıldı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Muğla projesi için adımı attı! O ilçeye tam 225 konut!

2023 yılına kadar tam 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi planlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla Projesi’nin ihalesini 4 Ekim 2022 tarihinde gerçekleşecek. 

TOKİ Muğla projesi için düğmeye bastı! O ilçede tam 574 ucuz konut inşa edilecek!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmeyi hedefleyen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Muğla projesinin ihalesini 12 Ekim 2022 tarihinde gerçekleştiriyor. 

Muğla Fethiye’de tam tamına 225 ucuz konut! Ucuza ev almak isteyenlere güzel haber

2023 yılı girene kadar 1 milyon 200 bin yeni konut inşa etmesi hedefler arasında bulunduran Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı beklenen Muğla Fethiye Projesi’nin detaylarını paylaştı. İşte detaylar…

Muğla'da son dakika imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Muğla ili, Menteşe ilçesi Salihpaşalar Köyü'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

Muğla Milas'ta 59.1 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi!

Kültür ve Turizm Bakanlığı Vakıflar Genel Müdürlüğü Aydın Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Muğla Milas'ta kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Muğla Akyaka İmar Planı Revizyonu için yürütmeler durduruldu!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından askıya çıkarılan 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Muğla’nın Ula ilçesi Akyaka Mahallesi İmar Planı Revizyonlarına karşı açılan dava sonunca yürütmeyi durdurma kararı alındı. 

TOKİ'nin Muğla'daki zeytinliği satışa çıkarmasına tepki!

Muğla Köyceğiz'deki bağlı Toparlar Mahallesi’nde yer alan yaklaşık 1 milyon 106 bin metrekarelik alanın açık artırma ile satışa sunulmasına köylülerden tepki geldi.

Muğla 1/25 binlik imar planı 2015 Haberi

Muğla 1/25 binlik imar planı 2015

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) meslek komiteleri, sektörler arası işbirliği çerçevesinde bir araya geldi. Muğla Büyükşehir'in 1/25 bin ölçekli imar planı hakkında kamuoyunu bilgilendirme amaçlı bir toplantı tertip etme kararı aldılar. MUTSO 3. İnşaat Malzemeleri, 6. İnşaat Taahhüt, 10. Madencilik-Mermercilik ve 12. Mühendisler-Mimarlar meslek komitetelerinin, ilk 15 Mayıs 2015 tarihinde yapılan ortak toplantılarının ikincisinin konusu imar planı oldu. Toplantının başkanlığını, 6. Meslek Komitesi Başkanı Mehmet Dişcigil yaptı. 

Kasım ayı içerisinde düzenlenecek bir toplantıyla şu anda askıda olan 1/25 bin ölçekli imar planı hususunda kamuoyunun bilgilendirilmesine, bu konuda en yetkili merci olan Muğla Büyükşehir Belediyesi İmar İşleri'nin davet edilmesine karar verildi. 



Dokuz...