19 / 04 / 2024

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Erzurum Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan kimdir? Muhammed Cevdet Orhan, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Muhammed Cevdet Orhan ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor?



Muhammed Cevdet Orhan kimdir?

Muhammed Cevdet Orhan, 1984 yılında Erzurum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Erzurum’da tamamladı. Erzurum Atatürk Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği bölümünden 2004 yılında mezun oldu.


Öğrenciliği süresince özel sektörde proje koordinatörü olarak çalıştı. Bu yıllarda Erzurum Genç Müsiad yönetim kurulu üyeliği yaptı.


2005-2007 yılları arasında Türkiye Büyük Millet Meclisinde Danışmanlık görevi yürüttü.


2007 yılında AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığında Danışman olarak çalışmaya başladı.


2011 yılına kadar Seçim İşleri Başkanlığı ve Genel Sekreterlik birimlerinde aynı görevde çalıştı.


13 Nisan 2008 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları 2. Olağan Büyük Kongresinde MKYK Üyeliğine seçildi. Gençlik Kollarında 16 Eylül 2011 tarihine kadar Seçim İşleri Başkan Yardımcılığı görevini yürüttü.


16 Eylül 2011 tarihinde İçişleri Bakanlığı Bakanlık Müşavirliği görevine getirildi.


30 Mart 2014 tarihinde yapılan Mahalli İdareler seçimleri için AK Parti'den aday adayı olmak için Bakanlık Müşavirliği görevinden istifa etti.


30 Mart 2014 seçimleri sonrası Aziziye Belediye Başkanı olarak seçilen Orhan halen daha Belediye Başkanlığı görevine devam etmektedir.


Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Evli ve 1 çocuk babasıdır.


Erzurum'da okul çatıları Şubat'a kadar onarılacak!



Geri Dön