27 / 04 / 2024

Muharrem İnce: Erdoğan kentsel dönüşümü unuttu!

Muharrem İnce: Erdoğan kentsel dönüşümü unuttu!

Sancaktepe'de düzenlenen mitingde halka seslenen CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, "Erdoğan kentsel dönüşümü unuttu. İstanbul'daki tapu mülkiyet sorunu yaşadığı günleri unuttu" dedi...



CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Sancaktepe'de düzenlenen mitingde halka seslendi. İnce konuşmasında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İstanbul'da da 5 saray kullandığını, Marmaris'e 300 odalı yazlık saray yaptırdığını belirten İnce, "Ankara'daki sarayın ışıklarını kapatacağım, orayı bu ülkenin gençlerine vereceğim. Marmaris'teki yazlık sarayı engelli kardeşlerime vereceğim. Engelli gençler birer hafta aileleriyle birlikte Marmaris'te tatil yapacaklar. Erdoğan kentsel dönüşümü unuttu. İstanbul'daki tapu mülkiyet sorunu yaşadığı günleri unuttu. O artık sizden biri değil. O beyaz Türk. Gariban olan benim, size yakın olan benim, milletin evladı benim." diye konuştu. 

Her mahalleye kreş

Muharrem İnce, "Her mahalleye bir kreş açacağız. Bu kreş ucuz olacak. Gönül rahatlığıyla çocuğunu bırakacaksın. Sloganımız şu; Çocuk kreşe, kadın işe. Her aileye bir ev, her eve bir maaş. Gençler sizi FETÖ gibi yapılara teslim etmeyeceğim, muhtaç bırakmayacağım. Fizik öğretmeni olarak atanamayan öğretmenlere sesleniyorum, 'Muharrem ağabeyiniz hepinizi atayacak sizin'. Bana meydanlarda soruyor, 'parayı nereden bulacaksın?' diyor. Söyleyeyim Erdoğan, Suriyelilere 40 milyar doları nereden bulduysan, ben de oradan bulacağım." ifadelerini kullandı. 
 


Geri Dön