19 / 04 / 2024

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Muharrem Usta: Vodafone Arena benden tam not aldı!

Usta: "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı" dedi.



Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta, Beşiktaş'ın maçlarına ev sahipliği yapacak Vodafone Arena'yı ziyaret etti.


Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan bilgiye göre, bordo-mavili kulübün başkanı Muharrem Usta, yöneticiler Zeki Öztürk, Ahmet Çubukçu ve Gençağa Meriç, Vodafone Arena'da Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil'in konuğu oldu.


Ziyaret sırasında açıklamada bulunan Usta, Vodafone Arena'yı iki ay önce gördüğünü belirterek, "Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı." ifadelerini kullandı.


Stadın yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Muharrem Usta, "Umut ederim ki dört büyüklerin taraftarları deplasmanda takımlarını destekleyebilirler. Futbolun buna ihtiyacı var." değerlendirmesinde bulundu.


Beşiktaş Kulübü Genel Sekreteri Ahmet Ürkmezgil ise ziyaretinden dolayı Muharrem Usta'ya teşekkür ederek, "Geri sayım başladı. Muhteşem bir yapıt oldu. Bir an önce futbolcuların sahaya çıkmasını, taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Vodafone Arena, İstanbul'un incisi olacak." diye görüşlerini aktardı. 




AA




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Beşiktaş taraftarlarının özlemle beklediği Vodafone Arena'nın bugün misafirleri vardı. 11 Nisan'da Bursaspor maçıyla hizmete girecek statta son hazırlıklar tamamlanırken, bugün Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta stadı ziyaret etti.


Beşiktaş'ın yapımı büyük oranda tamamlanan ve dün Başkan Fikret Orman tarafından tanıtımı yapılıp açılış tarihi açıklanan yeni stadı Vodafone Arena'da bugün önemli misafirleri vardı.


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ezeli rakiplerinin yeni stadını ziyaret ederek bir takım incelemelerde bulundu. Ziyarette Usta ile birlikte, Trabzonspor Başkan Yardımcısı Zeki Öztürk, Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Trabzonspor Genel Sekreteri Gençağa Meriç de yer aldı.


Bordo mavilililerin gelecek sezon maçlarını oynamayı planladıkları Akyazı Stadı'nın yapımı devam ediyor. Vodafone Arena inşaatından yaklaşık 5 ay sonra yapımına başlanan ve deniz doldurularak yapılan Akyazı Stadı için de fikir edinen Muharrem Usta, BJK TV'ye şunları söyledi:


“Güzel bir stat olmuş. İki ay önce görmüştüm. Muhteşem bir stat oldu. Statlar, takımlar için yeni bir heyecan. İnanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak. Vodafone Arena benden tam not aldı. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Umut ederim ki dört büyüklerin taraftarları deplasmanda takımlarını destekleyebilirler. Futbolun buna ihtiyacı var."



Yeni Şafak



Haber Sözcü Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Trabzonspor başkanı Muharrem Usta Vodafone Arena'yı ziyaret etti.


Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta 11 Nisan’da Beşiktaş – Bursaspor maçı ile resnen açılacak olan Vodafone Arena’yı ziyaret etti. Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil ve Beşiktaş İnşaat Genel Müdürü İhsan Coşkun tarafından ağırlanan Muharrem Usta statta incelemelerde bulundu. Vodafone Arena Stadı’nı okduka beğenen Usta düşüncelerini “Muhteşem bir stat, inanıyorum ki bu stat Beşiktaş için bir milat olacak.Bizim stadımız da önümüzdeki sezonun başına yetişiyor.Türk futbolu adına emekleri geçen herkesi kutluyorum ” diye açıkladı.


Usta statların yeniden açılmasıyla birlikte 20-25 yıl önce olduğu gibi taraftarların yeniden bir arada maç seyretmelerinin en büyük dileği olduğunu ifade etti. Genel Sekreter Ahmet Ürkmezgil de Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta’ya ziyaretleri nedeniyle teşekkür ederek “Geri sayım başladı. Muhteşem bir yapıt oldu. Bir an önce futbolcuların sahaya çıkmasını taraftarlarımızın tribünleri doldurmasını bekliyoruz. Vodafone Arena, İstanbul’un incisi olacak.” diye konuştu.


ŞENOL GÜNEŞ TEFTİŞTE

Bu arada yeni statta ilk maçına 11 Nisan’da çıkacak olan Siyah Beyazlıların teknik direktörü Şenol Güneş bu sabah stada giderek hibrit çim çalışmalarını yerinde izledi. Bursaspor maçından önce futbolcuların yeni stat ortamına alışmaları için Vodafone Arena’da antrenman yapmak isteyen Güneş çalışmaları yakından takip etti.


Sözcü


Geri Dön