29 / 03 / 2024

Muhit Sancaktepe Suryapı Evleri iletişim!

Muhit Sancaktepe Suryapı Evleri iletişim!

Firma: Sur Yapı

Proje: Muhit Sancaktepe

Muhit Sancaktepe Evleri 16 bin metrekarelik alan üzerine Sur Yapı tarafından inşa ediliyor. Teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanan projede 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleri sunuluyor...



Sur Yapı  Muhit Sancaktepe  projesi 6, 7, 10 katlı yedi blokta toplam 217 daire ve 12 ticari birimden meydana geliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de inşa ediliyor. 

Sancaktepe’de Reysaş Lojistik’e ait arsa üzerinde yükselen  Muhit Sancaktepe Evleri projesi 16 bin metrekarelik alan üzerinde yükseliyor. Projede  Sur Yapı  imzası bulunuyor. 


Muhit Sancaktepe ev fiyatları!

Muhit Sancaktepe Evleri fiyat bilgisi kapsamında projedeki dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 800 TL’den başlıyor. Muhit Sancaktepe Konutları 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlanıyor. 


Muhit Sancaktepe Evleri teslim tarihi!

Muhit Sancaktepe teslimlerinin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Sur Yapı Muhit Sancaktepe projesinde daire alternatifleri sunuluyor. Sur Yapı Muhit Evleri’nde çocuk oyun alanı, spor alanları, fitness, sauna, yüzme havuzu, kapalı otopark gibi sosyal olanaklar yer alıyor.



Muhit Sancaktepe Suryapı Evleri iletişim!

Tel: 444 5 787

Web: http://muhit.suryapi.com.tr

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön