26 / 04 / 2024

Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

 Muhittin Böcek: Çocuk kreşinin startı verildi!

Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi. Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6 ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi.



Eğitim ve öğretime verdiği önemle bilinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, veni bir eğitim projesinin de startını verdi, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, geçtiğimiz yıllarda hizmete açılan Ayfer Gök ve Alper Duru Anaokulunun ardından şimdi de düzenlenen törenle Çocuk Kreşi, projesinin temelini attı. Unculu Mahallesi'nde  inşa edilecek olan konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi'nin temel atma törenine CHP İl Başkanı Devrim Kök, Konyaaltı Belediyesi meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 


Törenin açılış konuşmasını yapan Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreşi inşaatının 6  ay gibi kısa süre içinde tamamlanacağını bildirdi. 180 çocuk kapasiteli kreşin bodrum ile birlikte 5 katlan oluşacağını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, 611 metrekare kapalı alanı olan kreşin  9 derslikli olacağını söyledi. 


Ayrıca yemekhane, gösteri odası, uyku odası ve oyun oda lam la birlikte uygulama bahçesi ve açık oyun alanının yer alacağı Konyaaltı Belediyesi Çocıık Kreşi, yerden ısıtsna-soğulma, LED aydınlatma, jeneratör gibi akıllı bina teknolojisiyle inşa edilecek. Başkan Muhittin Böcek, konuşmalar sonrasında okunan duaların ardından yüklenici firma yetkilileri ve davetlilerle birlikte butuna basarak, Konyaaltı Belediyesi Çocuk Kreş'inin  inşasını da başlatmış oldu.


Antalya Hilal 

 


Geri Dön