26 / 04 / 2024

Muhteşem Yeni Yüzyıl ödeme planı!

Muhteşem Yeni Yüzyıl ödeme planı!

Firma: Ceylan İnşaat

Proje: Muhteşem Yeni Yüzyıl Konutları

Toplam 3 bin 339 metrekare arsa alanı üzerinde yayılan projede dairelerin tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Muhteşem Yeni Yüzyıl ödeme planı kapsamında peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksit imkânı bulunuyor.



Daire büyüklüklerinin  91 metrekare ile 204 metrekare arasında değişiklik gösterdiği proje toplam 192 adet daireden meydana geliyor. Proje  Ceylan İnşaat  imzası taşıyor.


Lokasyon bilgisi kapsamında Bağdat Caddesi ve Fenerbahçe Stadı'na 500 metre, Kalamış Marina ve Moda'ya 750 metre mesafede bulunan proje Göztepe'de, Adalar ve Fenerbahçe Marina manzarasına karşı cephesi bulunuyor.


Ortak kullanım alanları arasında projede hamam, kamelya alanı, fitness center, basketbol, kapalı otopark, kapalı ve açık yüzme havuzları, çocuk yüzme havuzu, buhar odası, mini futbol, yürüyüş parkuru, şok havuzu, mini sinema salonu, oyun parkı, tenis sahaları, meyve bahçesi, voleybol, SPA, sauna yer alıyor. 


Daire tiplerinin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde seçeneklerle dizayn edildiği projede 6 ticari alan ve 9 ofis de bulunuyor. Projenin lansmanı bugün gerçekleşti.


Muhteşem Yeni Yüzyıl ödeme planı kapsamında projede daire ve ticari alanlar için peşin fiyatına vade farksız 36 ay taksit imkânı bulunuyor. Projedeki dairelerin teslimleri 2017 yılında gerçekleşmesi planlanıyor.


Tel: 444 70 16 

Web: www.muhtesemyyk.com 

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön