27 / 04 / 2024

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Murat Çevik'ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Firma: Onur İnşaat

Proje: Onur Life 180

Onur İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınıyor. 30 yıldır yatırımlarını İstanbul'un Pendik ilçesine yapan Çevik, çektiği reklam filmleriyle adından sıkça söz ettiriyor. Çevik, Onur Life 180'deki yeni kampanyası için çok ses getirecek bir reklam filmi çekti...



Onur İnşaat imzası ile Pendik'te hayata geçirilen  Onur Life 180  projesinde inşaat çalışmaları tam gaz devam ediyor. Pendik'in Ağaoğlu olarak tanınan müteahhit Murat Çevik, yeni konut kampanyası için çok ses getirecek reklam filmi çekti. Başrolünde Murat Çevik'in olduğu video, şimdiden yüzlerce kez paylaşıldı.

Murat Çevik, kendine has şivesi ve tarzıyla 1 dakika boyunca projeyi anlatıyor.  Reklam filminde atıyla boy gösteren Çevik, "Sözünü verdiğim herşey sorumluluktur. Hele ki bu sözü ben verdiysem. Çünkü bütün sözlerime imza attım" diyor...

Çevik devamında, "Ne yarım kalmış işim, ne de sözümden dönmüşlüğüm var" diyen Çevik, "Günde 100 TL'ye 10 yıl vade ile ev verdik. 3 çocuk yapana 3+1 daireyi yüzde 30 indirimle verdik." şeklinde konuşuyor.  

Onur Life 180 projesinde son 20 daire için yepyeni bir kampanya başlatıldı. Reklam filminin çekilme sebebi olan kampanya kapsamında daire bedelinin yüzde 60'ı peşin, kalan bölümü 60 ay 0 faizle ödeniyor. Projede daire teslimleri 2019'un Mayıs ayında yapılacak. 

Bir önceki reklam filminde projede helikopter pistinin olacağını söyleyen Murat Çevik, yeni reklam filminde pistin son aşamaya geldiğini de müjdeledi. 

Satışların devam ettiği Onur Life 180 projesinde 1 oda 1 salon dairelerin satışları tamamlandı. Ancak 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairelerin satışları devam ediyor. Fiyatlar 2 oda 1 salon dairelerde 320 bin TL'den, 3 oda 1 salon dairelerde ise 550 bin TL'den başlıyor. 

Onur Life 180 projesi konum olarak Emsey ve Adatıp Hospital'e 1 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 dakika, Viaport Kurtköy'e 5 dakika, İstanbul Park'a F1 15 dakika uzaklıkta inşa ediliyor. 

Helikopter pistinin yer alacağı Pendik Onur Life 180 projesinde kapalı yüzme havuzu, sauna, güvenlik, fitness salonu, otopark, yürüyüş alanları ve çocuk oyun alanları olacak.

Onur Life 180 proje görselleri;

Murat Çevik ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Murat Çevik ten yine çok konuşulacak reklam filmi!

Murat Çevik ten yine çok konuşulacak reklam filmi!


Tel: 0216 378 17 71
Web: https://onurinsaatgrup.com.tr/


projeye sor



Geri Dön