25 / 04 / 2024

Murat Çiftçi: Herkes hayalindeki evin sahibi olacak!

Murat Çiftçi: Herkes hayalindeki evin sahibi olacak!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, "Tüketici Güven Endeksi'nde inşaat sektörü dışında diğer sektörlerdeki olumlu gelişmeyi, bu sektörde de önümüzdeki aylarda hissedilir biçimde değiştireceğiz'' diye konuştu.



Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi'nin İnşaat Sektörü Güven Endeksi'ni değerlendirdi. Çiftçi, geçtiğimiz günlerde açıklanan Tüketici Güven Endeksi'ndeki inşaat sektörüne olan güven düşüşüne dair hareketleneceğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Tüketici Güven Endeksi'nin tüm sektörlerde artarken inşaat sektöründe yüzde 54,1'den yüzde 53,9'a düştüğünü söyleyen Çiftçi, inşaat sektörü dışında diğer sektörlerdeki olumlu gelişmeyi, inşaat sektöründe de önümüzdeki aylarda hissedilir oranda değiştireceklerini söyledi.

İnşaat sektöründe sunulan mevcut sistemlerin, tüketiciyi zorunlu ve belki de istemediği bir inşaattan ev sahibi yapmak için olduğunu sözlerine ekleyen Çiftçi, şunları söyledi:

"Oysa biz müşterimizin hayalindeki evi istediği yerden almasını sağlıyoruz. Sıfır ya da ikinci el fark etmez hayaliniz sizin olsun ve oturacağınız size ait bir eviniz olsun diye Türkiye'nin dört bir yanında şubelerimizi artırmaya devam ediyor, herkesin bize rahatça ulaşmasını sağlamaya devam ediyoruz."


Geri Dön