25 / 04 / 2024

Murat Çiftçi yeni şirket kurdu!

Murat Çiftçi yeni şirket kurdu!

Birevim Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi, bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile yeni bir şirket kurdu. 



Faizsiz ev sahibi olma yöntemini Türkiye'ye tanıtan Birevim'in Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çiftçi şirket kurdu. Birtep Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

İnşaat ve mimarlık sektörünün lider isimlerinden olan Cemre İrem Keleşoğlu, Birtep Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi'ni 5 milyon TL sermaye bedeli ile kurdu.

Murat Çiftçi kimdir? 
Elazığ doğumlu, iş hayatında Birevim’den önce 14 yıl faizsiz gayrimenkul ve otomobil alımı alanında üst düzey yöneticilik yaptı. Bu alanda sektöre çok sayıda nitelikli çalışan kazandırdı. Yapmış olduğu uygulamalarla faizsiz ev alma yöntemlerinin gelişimine katkılar sağladı. Konut ve inşaat alanında da uzun yıllar üst düzey yöneticilik yaptı. Evli, bir oğlu iki kızı var. 

Çiftçi; Hayalini, düşük ve orta gelirli ailelerin tasarrufa dayalı faizsiz bir modelle kolaylıkla ev ve araç sahibi olabilmesi olarak tanımlıyor. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de çalışmalarını bu amacına ulaşmak için büyük bir gayretle devam ediyor.

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1. Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; gayrimenkul alım satımına aracılık yapmak, bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine ittifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, tevhid, taksim, parselasyon ile ilgili her nevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir. Şirketin amacı ile ilgili olarak marka ihtira beratı, ustalık (know-how) ve diğer sınai mülkiyet hakları iktisap etmek devir ve ferağ etmek bunlar üzerinde lisans anlaşmaları yapmak. Şirket faaliyet konularına giren işleri yapan hakiki ve hükmi şahıslarla ortak girişimlerde bulunabilir, mevcut ticari işletmelere iştirak edebilir ve onların hisselerini ve tahvillerini ve diğer menkul kıymetleri aracılık yapmamak kaydıyla alabilir satabilir. 

2. Şirket otomotiv sanayi ile ilgili olarak otobüs, minibüs, midibüs, kamyon, kamyonet, traktör, taksi, motorsiklet, bisiklet, trayler ve bunlara benzer motorlu ve motorsuz kara, hava, deniz taşıtlarının, grayder, silindir vb. ağır iş ve sanayi makinelerinin, yükleme, boşaltma iş makinelerinin yurt içinde ve yurt dışında imalatını ve ticaretini yapmak, acente, bayilik ve mümessilliğini almak, ithalat, ihracat, toptan ve perakende ticaretini yapmak. Her türlü nakil vasıtası edindirme organizasyonu yapmak suretiyle nihai tüketicilere hizmet vermek. 

3. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü fuara iştirak etmek ve faaliyetlerinin tanıtımı amacıyla yayıncılık reklamcılık ve organizasyon işleri yapmak, konusu ile ilgili olmak kaydıyla kongre, seminer, sempozyum ve benzeri faaliyetlerde bulunmaktır. 

4. İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 

5. Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, barajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci yurtları, gölet ve iskele, turistik konaklama, uçuş pistleri, sportif ve tamamlayıcı tesisler ve petrol, doğalgaz boru hatları, kanal içme suyu, su kanalları, drenaj tesisleri, sulama ve kanalizasyon işlerinin inşasını yapmak, taahhütlerde bulunmak. 

6. Şirket ahşap, yarı ahşap ve betonarme toplu konut, özel konut, her türlü devlet inşaatları yapabilir. Kendi adına yapmış olduğu inşaatları pazarlayabilir. 

7. Kat karşılığı mesken ve işyerleri inşaatları yapmak, sözleşmeler yapmak, bu mesken ve işyerlerinin tadilat ve montaj işleri, peyzaj ve çevre düzenlemelerini yapmak. 

8. Yurt içi ve yurt dışında her türlü inşaat tesisat elektrik ve hafriyat konularında taahhütlerde bulunmak ve yerine getirmek, 

9. Yurt içi ve yurt dışında her türlü yol stabilize çalışmaları, beton, yol, asfalt çalışmaları yapmak ve taahhütleri yerine getirmek, 

10. Fabrika ve tesislerin komple inşaatının ve montaj işlerinin yapımı ve petrol boru hatları, diğer boru hatları, yüksek ve alçak gerilim elektrik tesisatları, enerji nakil hatları, telefon, telgraf ve diğer havi nakil hatları yapım ve montaj işlerini, onarım değişim ve restorasyon işlerini yapmak, yaptırmak. 

11. Yukarıda sayılanlarda dahil olmak üzere, program sorumluluklarının yürütülmesini teminen teknik, pazarlama, işletme türlerini sözleşmeler ile temini konuları ile iştigal etmek, 

12. Haberleşme, kitle haberleşmesi, her türlü iletişim konularında araştırma ve geliştirme çalışmaları yapmak, bu organizasyonları düzenlemek, bu konularda müşavirlik, mümessillik ve işletim hizmetleri yapmak,

13. Sanayide ileri gitmiş ülkelerden teknik bilgi transferini sağlamak, pazarlamak, keza teknik bilgi üretmek için araştırmalar yapmak ve bu nedenle de bilgi üretim merkezleri kurmak, 

14. Şirket konusu ile ilgili olmak üzere her türlü proje, fizibilite, organizasyon, müşavirlik, kontrollük, mühendislik, bakım ve onarım hizmetleri ile belli hizmetleri vermek, 

15. Şirketin amaç ve konusu ile ilgili faaliyetler için faydalı ihtira haklarının, beratlarının, lisans ve imtiyazlarının, marka, model, resim ve ticaret unsurlarının know-how ve hususi imal ve istihsal usullerinin müşavirlik ve mühendislik hizmetlerinin ve benzeri diğer gayri maddi hakların iktisap edilmesi üzerinde diğer her türlü tasarruflarda bulunmak, 16. Mevzuat ile ilgili yurt içinde ve yurt dışında mümessillikler, komisyoncular, acentelikler ...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Suay Group Endüstriyel Hizmetler Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adresi: Küçükbakkalköy Mah. Merpenköy Yolu Cad. Çİilingir Plaza No:2A ATAŞEHİR 

Birtep Gayrimenkul Pazarlama ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!


Geri Dön