16 / 04 / 2024

Murat Ersoy: Turistin rahat hareket edebileceği güvenli turizm alanları oluşturulmalı!

Murat Ersoy: Turistin rahat hareket edebileceği güvenli turizm alanları oluşturulmalı!

CATHIC konferansı'nda konuşma yapan Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’ de turizmin gelişmesi için turistin çok rahat edebileceği turizm bölgelerinin yaratılması gerektiğini söyledi...




TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) İstanbul’da başladı. CATHIC konferansı kapsamında düzenlenen ‘Türkiye’de Turizm Altyapısının Geleceği’ konulu konferansta konuşan Turizm Yatırımcıları Derneği(TYD) Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’de turizmin gelişmesi için turistin çok rahat edebileceği turizm bölgelerinin yaratılması gerektiğini söyledi. Metropollerdeki en büyük sorunun güvenlik olduğunu hatırlatan Ersoy, “Bunun için kentsel dönüşümün hızlandırılıp, güvenli alanların arttırılması gerekiyor. Turistin rahat hareket edebileceği güvenli turizm alanları sağlanabilirse biz uçmaya hazırız’’ dedi. 


SIDNEY'E DİREKT UÇACAK


Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Fatih Cigal 2014’ün ilk çeyreğinde yüzde 16'lık bir büyüme gösterdiklerini ve uçuş noktalarını sürekli artırdıklarını söyledi. 3. Havalimanı ile de Sydney'e aktarmasız uçuşlar gerçekleştireceklerini kaydeden Cigal, “Son 10 yılda agresif büyüme rakamları yakaladık. 2023 yılına kadar çift haneli büyüme rakamlarını korumaya çalışacağız" diye konuştu. 



Akşam 


Geri Dön