26 / 04 / 2024

güvenli turizm alanları

güvenli turizm alanları

CATHIC konferansı'nda konuşma yapan Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’ de turizmin gelişmesi için turistin çok rahat edebileceği turizm bölgelerinin yaratılması gerektiğini söyledi...

Bina kimlik sistemi sayesinde daha güvenli konutlar yapılacak!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, Enerji Kimlik Belgesinin ardından Deprem Kimlik Belgesi uygulamasının da hayata geçirilmesi ile daha güvenli bir yaşam alanlarının sunulacağını açıkladı.

Aşçıoğlu’ndan ‘En güvenli liman konut’ çağrısı!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen gayrimenkul sektöründe toplamda 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası haline gelen Selenium markalı projeler hayata geçiren Aşçıoğlu ‘En güvenli liman konut’ çağrısı yaptı.

Millet bahçelerinde turizm alanları yapılması önerisi TBMM'de!

Millet bahçelerinde kamp ve karavan turizm alanları yapılması önerisi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çulhanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Küçükçekmece gölü turizm alanları plan değişikliği askıya çıktı!

Küçükçekmece Göl Civarı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Kırşehir'deki inşaat işçilerinin can güvenliği sağlanmalı!

Kırşehir'de inşaat sektöründe işçilerin can güvenliği yok. Çoğu inşaat alanlarında gerekli önlemlerinin alınmaması sonucu işçi ölümler çoğaldı.

Mustafa Bozbey: Hopa'da güvenli alanlar oluşturulmalı!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, başkan yardımcıları ve meclis üyeleri ile birlikte sel mağduru Hopalılar’a destek vermek için bölgeye gitti. Bozbey “Tekrar aynı felaketin yaşanmaması için Hopa’da güvenli alanlar oluşturulmalı” dedi.

Akarslan İnşaat Danışmanlık Turizm İş Güvenliği Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akarslan İnşaat Danışmanlık Turizm İş Güvenliği Tekstil Gıda Ticaret Limited Şirketi Kemal Balkan ve İbrahim Arslan tarafından 50 bin TL sermaye ile 30 Haziran 2015 tarihinde Büyükçekmece'de kuruldu.

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Egefe Gayrimenkul Bilişim Turizm Medikal İş Sağlığı ve Güvenliği İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi; Mehtap Bayramoğlu Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 9 Haziran'da 500 bin TL sermaye ile Ataşehir'de kuruldu.

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ZG İnşaat Gıda Nakliyat Emlak Temizlik Eğitim İş Güvenliği ve Sağlık Hizmetleri Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Gökhan Gökçe tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kapadokya vadileri artık daha güvenli!

Daha güvenli bir bölge, daha güvenli bir turizm için Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın destekleriyle bu çalışmaların yapıldığını kaydeden Ceylan, "Yapmış olduğumuz güvenlik kamerasıyla ilgili çalışmada 150 bin TL gibi bir maliyet oldu.

Kapadokya'da turistlerin güvenliğini atlı jandarma timleri sağlıyor!

Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde, turistik mekanlarda yerli ve yabancı turistlerin güvenliğini atlı jandarma timleri sağlıyor. Kapadokya bölgesinde halkın ve turistlerin can ve mal güvenliği için görev yapılıyor...

Murat Ersoy: Turistin rahat hareket edebileceği güvenli turizm alanları oluşturulmalı!

CATHIC konferansı'nda konuşma yapan Turizm Yatırımcıları Derneği (TYD) Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’ de turizmin gelişmesi için turistin çok rahat edebileceği turizm bölgelerinin yaratılması gerektiğini söyledi...

VitrA, “güvenli banyonu kendin yarat”!

VitrA, pratik bir ürünle, yıkanma alanlarının daha güvenli hale getirilmesini sağlıyor. VitrA İnovasyon Merkezi’nde geliştirilen VitrA Kaydırmaz, akrilik yüzeylere kaydırmazlık özelliği kazandıran, doğal malzeme katkılı solüsyon içeriyor...

güvenli turizm alanları Haberi

güvenli turizm alanları


TÜRKİYE ve Komşu Ülkeler Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) İstanbul’da başladı. CATHIC konferansı kapsamında düzenlenen ‘Türkiye’de Turizm Altyapısının Geleceği’ konulu konferansta konuşan Turizm Yatırımcıları Derneği(TYD) Başkanı Murat Ersoy, Türkiye’de turizmin gelişmesi için turistin çok rahat edebileceği turizm bölgelerinin yaratılması gerektiğini söyledi. Metropollerdeki en büyük sorunun güvenlik olduğunu hatırlatan Ersoy, “Bunun için kentsel dönüşümün hızlandırılıp, güvenli alanların arttırılması gerekiyor. Turistin rahat hareket edebileceği güvenli turizm alanları sağlanabilirse biz uçmaya hazırız’’ dedi. 


SIDNEY'E DİREKT UÇACAK


Türk Hava Yolları Satış ve Pazarlama Başkan Yardımcısı Fatih Cigal 2014’ün ilk çeyreğinde yüzde 16'lık bir büyüme gösterdiklerini ve uçuş noktalarını sürekli artırdıklarını söyledi. 3. Havalimanı ile de Sydney'e aktarmasız uçuşlar gerçekleştireceklerini kaydeden Cigal, “Son 10 yılda agresif büyüme rakamları yakaladık. 2023 yılına kadar çift haneli büyüme rakamlarını korumaya...