25 / 04 / 2024

Murat Kurum: 17 milyon lira kira desteği sağladık!

Murat Kurum: 17 milyon lira kira desteği sağladık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Bugüne kadar 17 milyon lira da kira desteği sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz." dedi. 



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Mamak Belediyesi tarafından düzenlenen mahalle iftarın katıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Kurum, vatandaşlarla bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

"Mamak'ta birçok projemizi başlattık"

Mamak kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili konuşan Bakan Kurum, Mamak'ta birçok kentsel dönüşüm çalışması yapıldığını söyleyerke, "Kentsel dönüşümle birlikte Mamak'ta birçok projemizi başlattık. Yegane amacımız, bu ülkenin evlatları daha güvenli, daha sağlıklı ve yatay mimariye uygun şehirlerde yaşasınlar istiyoruz. Dönüşüm projeleri kapsamında 4 tane riskli 2 tane de rezerv alan belirledik ve bu alanda çalışmalarımızı belediyemizle birlikte yürütüyoruz." dedi.

Kentsel dönüşüm kapsamında inşaatı tamamlanan konutların vatandaşlara teslim edildiğini belirten Kurum, "Tüm bu projeleri uygulamanın yanında, bugüne kadar 17 milyon lira da kira desteği sağladık ve sağlamaya da devam ediyoruz." dedi. 

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse de 31 Mart yerel seçimlerinde kendisine destek veren vatandaşlara teşekkür etti.

Mamak için planladığı projelere değinen Köse, "Bundan sonra her ay sizlerle mahalle meclis toplantılarında bir araya gelmek istiyoruz. Önümüzdeki aydan itibaren bunlara başlayacağız ve düzenli olarak sizlerle mahallelerimizde buluşacağız." diye konuştu.

Kentsel dönüşüm kira yardımı 2019 ne kadar?


Geri Dön