18 / 04 / 2024

Bakan Murat Kurum'dan vatandaşa kira desteği müjdesi

Bakan Murat Kurum'dan vatandaşa kira desteği müjdesi

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İzmit'te katıldığı programda vatandaşa bin 300 kira kira desteği verileceğini açıkladı. Kurum, söz konusu desteğin 3+1 daireler için geçerli olacağını söyledi.



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kocaeli'nin Derince ilçesinde 534 tane konutun inşa sürecini başlattı. Konutların temeli Haziran ayında atılacak. 1,5-2 yıl içerisinde de tamamlanarak hak sahiplerine teslim edilecek.

Barbaros Mahallesindeki riskli alandaki konutlarda yaşayanlar yeni yapılan konutlara taşınacak.

Proje kapsamında toplamda Barbaros Mahallesi'nde 6,4 hektarlık alan dönüşüm alanı olarak belirlendi.

Bakan Murat Kurum, Cedit Mahallesi'nde 500 riskli yapı bulunduğunu, 499'unun yıkıldığını kaydederek, "Cedit'te, Kocaeli'mizde İzmit merkezimizde, gerçekten önemli bir dönüşüm sürecini başlatıyoruz." diye konuştu.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön