23 / 04 / 2024

Murat Kurum: Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut yaptık!

Murat Kurum: Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum, TOKİ Başkanlığının Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut, cami, hastane, kamu hizmet binası, okul ve ticaret merkezi kazandırdığını açıkladı...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Gençosman Mahallesi'ndeki salonda gerçekleştirilen toplantıda, göreve geldiği günden itibaren 50'nin üzerinde şehri ziyaret ederek, bakanlığınca yürütülen projeleri yerinde incelediğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Bakan Kurum,  TOKİ  Başkanlığının Bayburt'a 16 yılda 113 milyon liralık konut, cami, hastane, kamu hizmet binası, okul ve ticaret merkezi kazandırdığını söyledi. 

Kurum, şehrin ekonomisi için önem taşıyan Bayburt Kışlası'nın ihalesine mayıs ayının ilk haftasında çıkacaklarını belirtti. 

Kurum, kentsel dönüşüm, sosyal konut ve sokak sağlıklaştırmasına ilişkin projelere de değindi. Kurum, sözlerine şöyle devam etti;

"Aşk ile yürüyen yorulur mu? Yorulmaz, yorulmadık. Hamdolsun gittiğimiz her yerde milletimizin teveccühünü görüyoruz. 16 yıldır gece gündüz, darbe, Gezi demediniz hep bizim yanımızda oldunuz, Allah hepinizden razı olsun. İnşallah 31 Mart'ta bu beka mücadelesini sona erdirmek suretiyle Allah'ın izniyle milletimiz kazanacak, Bayburt kazanacak tüm Türkiye kazanacak. Biz beka meselesi üzerinden yürürken Cumhuriyet Halk Partisi yerel seçim manifestosunu açıkladı. Diyorlar ki yerel seçim manifestosunda 'Mart'ın sonu bahar', bende sizlere soruyorum bu şehirler, bu ülke Cumhuriyet Halk Partisi döneminde ne zaman baharı gördü ki bu baharda görsün?"


Geri Dön