24 / 04 / 2024

Murat Kurum: İnşaat sektörü cazibesini sürdürüyor!

Murat Kurum: İnşaat sektörü cazibesini sürdürüyor!

Türkiye 'de 2003 yılından bu yana konut talebi artarak devam ederken inşaat firmaları da gayrimenkul yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Murat Kurum inşaat sektörünün cazibesini sürdürdüğünü belirtti...



TÜRKİYE'de inşaat sektörünün her an bir krizle karşı karşıya olduğu iddialarına karşın sektörün cazibesini sürdürdüğünü söyleyen Emlak Konut Gayrimenkul Yatır mı Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum. TOKI ve Emlak Konut'un yem projeleri ile sektörün canlılığını devam ettirdiğinin alnm çizerek "İnşaat sektörü 2003 yılından beri gelişmeye devam ediyor." dedi. 


Türkiye'nin genç nüfus oranıyla ve kişi başına artan gelir seviyesiyle olası bir krizden daha az etkileneceğini ifade eden Kurum. "Bizde ABD'de yaşanan emlak krizine benzer bir durumun yaşanacağına inanmıyorum.'1 dedi. GYO'mm Şubat 2013:te yapılan Başak şehir-Ayazma: daki 3. Etap ihalesi ni kazanan Özülke -Ozkar Ortak Girişimi'mn gerçekleştireceği 'Bulvar istanbulr projesinin tanıtımı için düzenlenen basın toplantısında konuşan Kurum, sektördeki gelişmenin memnuniyet venci olduğunu ve yapmayı planladıkları hiçbir projenin yarım kalmadığım söyledi.


Ankara Ticari Hayat 


Geri Dön