29 / 03 / 2024

Murat Kurum: Şu ana kadar 23 millet bahçesi açtık!

Murat Kurum: Şu ana kadar 23 millet bahçesi açtık!

Murat Kurum, "Şu ana kadar Cumhurbaşkanımızın iştirakleriyle iki ayrı açılış töreniyle 23 millet bahçemizi aziz milletimizin hizmetine sunduk. 200'den fazla projemizde çalışmalarımız devam ediyor" dedi...



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Konya'da Selçuklu Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen  Konya Projeleri Tanıtım Programı"nda, Türkiye'nin son 18 yılda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde eğitimden sağlığa, ticaretten sanata, ekonomiden ulaşıma, çevre ve şehircilik gibi pek çok alana ilişkin tarihi adımlar attığına dikkat çekti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, "Şu ana kadar Cumhurbaşkanımızın iştirakleriyle iki ayrı açılış töreniyle 23 millet bahçemizi aziz milletimizin hizmetine sunduk. 200'den fazla projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Konya'da Sultan Alaaddin ve Ulu Hakan Abdulhamit Han'la başlayan millet bahçesi geleneğimizi 11 yeni millet bahçesiyle yine Konya'mızda sürdürüyoruz. Meram'da 900 bin metrekarelik alanı kapsayan Millet Bahçesi'nin açılışını 2018'de Cumhurbaşkanımızın katılımlarıyla gerçekleştirdik. Şu anda, Konya eski stat yerinde, 108 bin metrekarelik alanda Meram 2. Etap Millet Bahçesi'ni yapıyoruz. Bu millet bahçemizde havuz, tematik bahçeler ve piknik alanları yer alacak" dedi.

Millet bahçesi projeleri 10 soruda tüm detaylarıyla!


Geri Dön