18 / 04 / 2024

Murat Kurum: 35 millet bahçesini vatandaşımızın hizmetine sunduk!

Murat Kurum: 35 millet bahçesini vatandaşımızın hizmetine sunduk!

Samsun'da Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Altyapı Yatırımları Temel Atma Töreni'nde konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, şu zamana kadar 35 millet bahçesi projesinin tamamlandığını açıkladı.



Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Samsun'da Kentsel Dönüşüm Temel Atma ve Altyapı Yatırımları Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmada şu zamana kadar 35 millet bahçesinin vatandaşın hizmetine açıldığını açıkladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; 81 il 81 metrekare alana  millet bahçesi yapma hedeflerinde olduklarını söyleyen Murat Kurum," 81 ilimize 81 milyon metrekarelik alana millet bahçesi yapma hedefiyle çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Şu ana kadar 35 millet bahçemizi vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. 237 projemizde çalışmalarımız devam ediyor. Samsun'da toplam büyüklüğü 929 bin metrekare olan 4 millet bahçesi projemiz var. Samsunspor'umuzun zaferlerinin şahidi olan Eski 19 Mayıs Stadyumu'nun yerine yaptığımız millet bahçesinin açılışını haziran ayında gerçekleştirdik. Samsun'un yeşiline yeşil katmak için şimdi de Canik, Çarşamba ve Bafra'ya yapacağımız millet bahçelerimizi hızlıca tamamlayarak sizlerin istifadesine sunacağız" dedi.

En büyük hedeflerinin Türkiye'nin her şehrini köy köy, sokak sokak güzelleştirecek işleri yaparak milletin hayır dualarını almak olduğunun altını çizen Kurum, "Allah'ın izniyle Samsun'u daha da büyütecek, güzelleştirecek ve tüm şehirlerimizi geleceğe taşıyacağız. Tüm bu yatırımların Samsun'a kazandırılmasında emeği geçen milletvekillerimizi, Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizi, mesai arkadaşlarımı, mühendis ve işçi kardeşlerimizi tebrik ediyorum, teşekkür ediyorum." şeklinde konuştu.
 

Murat Kurum: 5 yılda 1,5 milyon konutu dönüştürüyoruz!

Murat Kurum: 300'e yakın millet bahçesi yaptık!


Geri Dön