20 / 04 / 2024

Muratpaşa Belediyesi'ne ek hizmet binası açtı!

Muratpaşa Belediyesi'ne ek hizmet binası açtı!

Muratpaşa Belediyesi'ne ek hizmet binası açtı. Muratpaşa Belediyesi; hizmet kalitesini artırmak ve hız kazandırmak amacıyla yeni kurulanlarla birlikte sayısı artan birimler için ek hizmet binası hazırladı



Hızlı ve kaliteli hizmet Eşit hizmet ilkesi ile sorumluluk bölgesindeki 56 mahalleye hizmet sunan Muratpaşa Belediyesi, hizmet kalitesini artırmak ve hız kazandırmak amacıyla yeni birimler de kurdu. Muratpaşa Belediyesi; yeni kurulanlarla birlikte sayısı artan birimler için ek hizmet binası hazırladı. Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal; Çağlayan Mahallesi'ndeki 3 katlı ek hizmet binasında süren çalışmaları denetledi. 

7 birim hizmet verecek Amaçlarının; belediye hizmetlerine hız ve kalite kazandırmak olduğuna dikkat çeken Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, "Destek Hizmetleri, Dış İlişkiler, Etüd Proje, İşletme ve İştirakler, Kadın ve Aile Hizmetleri, Kentsel Tasarım ile Kütüphane Müdürlüklerimiz ek binamızda hizmet verecek. Vatandaşlarımıza modern, sağlıklı ve rahat ortamlarda hizmet vermek istiyoruz" diye konuştu. 


Antalya Akdeniz Güncel


Geri Dön