26 / 04 / 2024

Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası açıldı!

Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası açıldı!

Baştan aşağı yenilenen Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası gerçekleştirilen törenle hizmete girdi.




Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'nın talimatlarıyla baştan aşağı yenilenen Çatalca Belediyesi Muratbey Ek Hizmet Binası törenle hizmete girdi. Törene Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, CHP Çatalca İlçe Başkanı Halil Gök, Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, Muratbey Muhtarı Ceyhun Koç ve vatandaşlar da katılım gösterdi.

Büyükçekmece Belediyesi tarafından arşiv olarak kullanılan ve boşaltılmasının ardından sadece 6 gün içinde kullanıma hazır hale getirilen binanın açılış töreninde bazı açıklamalar yapan Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara şunları söyledi:

"2009 yılında göreve geldiğimizde Çatalca Belediyesi uhdesine geçen Karacaköy, Binkılıç ve Çiftlikköy belde belediyelerine ait hizmet binalarımız 9 yılı aşkın bir süredir her gün bölge halkına hizmet vermeye devam ediyor. 2014 yılındaki yerel seçimlerin ardından tekrar ilçemize kazandırılan Muratbey Mahallesi eski belediye hizmet binasını da Büyükçekmece Belediyesi'nden teslim alır almaz sizlerin kullanımına sunabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. İçinde Muhtarlık Bürosu, Zabıta Müdürlüğü Bürosu ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü Bürosunun yanısıra mahalle halkının kullanımına sunulacak çok amaçlı bir salonun da bulunduğu hizmet binamızın Muratbey Mahallemize sunulacak hizmet akışını daha hızlı ve kaliteli hale getireceğine inanıyorum."

Ardından konuşan Muratbey Mahalle Muhtarı Ceyhun Koç Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara'ya teşekkür ederek bir plaket takdim etti.

Gerçekleştirilen tören, açılış kordelasının kesilmesi ve binanın gezilmesiyle sona erdi.


Geri Dön