29 / 03 / 2024

Mürsel Yıldızkaya: TOKİ'nin sorunlarını birlikte aşacağız!

Mürsel Yıldızkaya: TOKİ'nin sorunlarını birlikte aşacağız!

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Sakinleriyle bir araya geldi. Mehmet Akif Mahallesi TOKİ Site yöneticileri ve vatandaşlar Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya'ya teşekkürlerini dile getirdi.




Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya. Mehmet Akif Mahallesi  TOKİ  Sakinleriyle bir araya geldi. 

TOKİ Sosyal Tesisleri Nergis Cafe'de gerçekleştirilen Mehmet Akif TOM sakinleri buluşmasında Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya. "TOKİ burada başlı başına bir mahalle. Bu nedenle sizlerle ayrı bir toplantıda bir araya araya geldik. Bundan sonra daha çok bir araya geleceğiz. TOKİ Sakinlerinin sorunlarını beraber aşacağız. Daha önce de bir araya geldik, sorunları tespit ettik, giderme yoluna gittik, bundan soma da gidereceğiz. Kapımız tüm hemşerilerimize günün her saatinde açık, bunu biliyorsunuz. Ben sizden biriyim, sorunlarınız biliyorum. Biz, 'Şehri birlikte yönetelim' sözümüzün arkasındayız. 

Sizlerle birlikte sorunları tespit edip. çözüm üreteceğiz. Düzenli olarak mahallelerimizde sizlerle toplanıp oranın sorunlarına çözüm üretiyoruz. Gücümüzü sizden aldık, sizin bu desteğinize layık olmak için var gücümüzle çalışıyoruz" dedi. 


YAPTIĞIMIZDAN DAHA FAZLASINI YAPACAĞIZ

 Başkan Mürsel Yıldızkaya, Yerel yönetim yasasıyla birlikte  Ankara  Büyükşehir Belediyesiyle yetki ve sorumluluk paylaşımı gerçekleştiğini, Polatlı Belediyesinin sorumlulukları artarken, gelirlerinin azaldığını dile getirdi. Başkan Yıldızkaya şunları söyledi "Polatlı'nın her türlü sorununu çözmekte karar lıyız. Planlamalarımızı yaptık. hazırlıklarımızı tamamladık. Vaat ettiklerimizin hepsini 5 yıl içerisinde kaynaklarımız azalsa da imkânlarımız daralsa da gerçekleştireceğiz. Daha öncekilerin yaptıklarından daha fazlasını yapacağız. Biz Polatlı'nın kaynaklarını. Belediyenin imkânlarını doğru kullanıyoruz. Bir lirayı bile heba etmiyor. ettirmiyoruz. Polatlı Belediyesinde harcanan her kuruştan benim haberim oluyor. Belediyeye bir disiplin getirdik. 

Kaynakları doğru kullandığımızda çok daha büyük paralarla yapılacak işleri mevcut imkânlarla yapacak güç ve yeteneğe sahibiz" dedi. 


Anadolu


Geri Dön