16 / 04 / 2024

Musa Aykaç kimdir?

Musa Aykaç kimdir?

Nurol GYO’da Genel Müdürlük yapan Musa Aykaç kimdir? Musa Aykaç hangi üniversiteden mezun oldu? Musa Aykaç, Nurol GYO ile hangi projeleri hayata geçirdi? İşte Musa Aykaç'ın biyografisi...



Musa Aykaç kimdir? 

Musa Aykaç, 1967 doğumlu. Musa Aykaç, Konya Anadolu Lisesi’nde eğitimini tamamladıktan sonra 1992 yılında Mimar Sinan Üniversitesi, Mimarlık Fakültesi’nden mezun oldu.


İş hayatına 1992 ile 1996 yılları arasında Mimar Sinan İç Mimarlık bölümünde asistanlık yaparak başlayan Aykaç, Vakko A.Ş.’de Dekorasyon ve Mimari Koordinasyon Departmanında Proje Müdürü olarak çalıştı.


Sonra, çalışma hayatına Doğan Raks A.Ş.’de devam eden Aykaç, burada da İcra Kurulu Üyeliği yaptı. 


2000 yılında Doğuş Kültür ve Eğlence Merkezi’ne Genel Müdür olarak atandıktan sonra, 2001 yılında Tansaş’a Marmara ve Anadolu Bölgeleri satış operasyonundan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak transfer oldu.


EXIT, PGD Proje ve Gayrimenkul Danışmanlık’ta CEO ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olarak  2008’e kadar görev alan Aykaç, Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı’na CEO ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı. 


GYODER Yönetim Kurulu Üyesi ve TÜSİAD üyesi olan Aykaç, 2010 yılından bu yana Nurol Holding bünyesinde yer alan Nurol GYO’da Genel Müdür olarak görevine devam ediyor.


Musa Aykaç, Nurol GYO’da hayata geçirdiği projeler..

1. Nurol Plaza

2. Nurol Residence

3. Zekeriyaköy Evleri

4. OASİS

5. Karum İş ve Alışveriş Merkezi

6. Nurol Tower



Musa Aykaç: Kentsel dönüşümle şehirler evimiz olmalı!
Musa Aykaç: En iyi yatırım aracı gayrimenkul!
Musa Aykaç: 1 ayda 500 rezervasyon sözleşmesi imzaladık!


Geri Dön