28 / 03 / 2024

MÜSİAD Vizyoner 17 Zirvesi’nden Hasanoğlu İnşaat'a ödül!

MÜSİAD Vizyoner 17 Zirvesi’nden Hasanoğlu İnşaat'a ödül!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) tarafından iki yılda bir düzenlenen MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’nde Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, plaket aldı. 



MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi’ne Hasanoğlu İnşaat Türkiye’nin inşaat sektöründeki dönüşümünü vurgulamak amacıyla katıldı. Türkiye’nin dönüşümüne yaptıkları katkıdan dolayı Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu’na MÜSİAD Vizyoner’17 plaketi verildi. 


“Konutta markalaşmanın Türkiye’nin ‘dönüşüm’ sürecine büyük katkısı var”

Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan’ın elinden plaketini alan Hasanoğlu İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu gurur duyduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti; “25 yılı aşkın bir süredir yenilikçi projelerimizle sektörde varız.  Türkiye’nin inşaat alanındaki dönüşüm sürecine büyük katkısı olan konutta markalaşma sürecini başlatan öncü firmalardan biriyiz. 2000’li yıllarda Ar-Ge çalışmaları ve yatırımları sonucu, BANU EVLERİ markası ile konutta markalaşma projesini başlattık. 

Mustafa Hasanoğlu tarafından kurulan şirketimiz, gayrimenkul ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden biri olarak; alt yapı projeleri, konut, ofis, üniversite, hastane ve kamu binaları inşa etme ve geliştirme alanlarında çalışıyor. Projelerimizde kullandığımız yüksek teknoloji ile sektöründe öncü firmalardan biri olarak gereken ilgiyi görüyoruz. Hasanoğlu İnşaat olarak Bahçeşehir’in simgesi haline gelen BANU EVLERİ Bahçeşehir ile bölgenin değerine değer kattık. Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Mustafa Hasanoğlu Vakfı ile birlikte yürüttüğümüz çalışmalarla; eğitim,  çevre, kültür-sanat ve sağlık alanlarında yapılan güzel işlere destek oluyoruz” diye konuştu. 

MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi; sektör temsilcileri ve sivil toplum kuruluşları, iş adamlarının da bulunduğu toplantı Wow Hotel’de  yapıldı. 


MÜSİAD Vizyoner’17 Sektörler Zirvesi'ne Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, MÜSİAD Genel Başkanı Abdurrahman Kaan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, İTO Başkanı İbrahim Çağlar’ın yanı sıra Dijital Türkiye Platformu Başkanlar Kurulu Üyesi Prof. Dr. Sıddık Yarman, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın,  Altınay Robot Teknolojileri Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Altınay, İstanbul Şehir Üniversitesi Öğretim Görevlisi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Özel, Yazar ve Ekonomist Alev Alatlı,  İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karaca katıldı. 


 


Geri Dön