19 / 04 / 2024

Müslüm Deveci tecrübelerini REsearch ile aktaracak!

Müslüm Deveci tecrübelerini REsearch ile aktaracak!

35 yılı aşkın ulusal ve uluslararası tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, sektörde bilgili, deneyimli ve eğitimli profesyoneller yetiştirerek, sektörün ihtiyaç duyduğu hizmeti vermeyi amaçlıyor.



Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Emlak Danışmanlığı Kursu’nu Türkiye’de ilk ve tek uzaktan (online) eğitim ile veren REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, eğitimci geçmişiyle dikkat çekiyor. Teknik altyapı ve otomasyon hizmetlerini de kendi bünyelerinde verdiklerini belirten REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, şunları söyledi: “Girişimcilerin başarısı için olmazsa olmazımız ‘eğitim’. MEB onaylı eğitimlerimizin dışında uluslararası standartlarda özel eğitimlerimiz de var. Ofis içi 4 farklı tipte paylaşım modelimiz bulunuyor, bu da diğer önemli özelliklerimizden birisi. Burada bilgi, beceri ve yapılan işleme göre kazanç oranı artacak. Ofis kurulum, süreç yönetim, danışmanlık ve IT desteğimizin yanı sıra franchiseelerımızla sık sık bir araya gelip etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca elde edilen cirodan herhangi bir pay alınmayacak.”

 

1 Ekim’e Kadar Fiyat Avantajı

REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, öncelikli bölgelerinin başta İstanbul olmak üzere daha sonra  Ankara  ve  İzmir  gibi büyük şehirlerdeki adaylarla görüşeceklerini söyledi. 1 Ekim 2016’ya kadar lansmana özel fiyat avantajı sunduklarını belirten Müslüm Deveci, toplu açılış yapacaklarını da hatırlattı. Risksiz ve kazanç sağlayan bir sektör olarak gördüğü gayrimenkulde, girişimci ve yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Müslüm Deveci, sektör içi ya da sektör dışından görüştükleri adaylarda bulundukları bölgeye hakim, bölgelerindeki gelişmeleri takip etmelerine dikkat ediyor. Ayrıca iyi niyetli ve alıcı satıcıya doğru hizmet vermeyi amaçlayan REsearch temsilcilikleri hedefliyor.

 

Yasa ile Bilgisiz ve Lisanssız Danışman Kalmayacak

REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, Türkiye’de genç nesilin daha çok yüksek oranlarda olduğunu belirterek, “Gayrimenkul sektörünün hukuki altyapısı tamamlanıp yasa çıktığında bilgisiz ve lisanssız danışman kalmayacak” dedi. Komşu ülkeler ve Ortadoğu’daki sıkıntılardan Türkiye’nin de etkilendiğine fakat sektörün kısa bir süre içerisinde tekrar yükselişe geçeceğine değinen Müslüm Deveci, bu dönemde iyi hizmet verenlerin sistemde kalacağından emin.

 


Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


Devga Grup bünyesinde emlak sektörüne yüzde 100 yerli sermaye ile yeni bir marka giriyor. Gayrimenkul sektöründe 35 yılı aşkın tecrübesini REsearch Ali markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, deneyimli ve eğitimli profesyoneller yetiştirip hizmet vermeyi amaçlıyor. Deveci, Milli Eğitim Bakanlığı onaylı emlak danışmanlığı kursunu uzaktan (online) eğitimle vermesiyle tanınıyor.


Ekonomist



Haber Özgür Düşünce Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DEVA Grup, emlak sektörüne yüzde 100 yerli sermaye ile yeni bir marka kazandırıyor. Sektöre REsearch markasıyla giren Deva Grup, başta İstanbul olmak üzere Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki adaylarla görüşerek REsearch temsilcilikleri verecek. 


1 EKİM'E KADAR FİYAT AVANTAJI 

REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkam Müslüm Deveci, 1 Ekim 2016'ya kadar lansmana özel fiyat avantajı sunduklarını belirtti. Risksiz ve kazanç sağlayan bir sektör olarak gördüğü gayıimenkulde, girişimci ve yatırımcıların büyük ilgisiyle karşılaştıklarını söyleyen Müslüm Deveci, adayların bölgelerindeki gelişmeleri takip etmelerine dikkat ediyor. Ayrıca iyi niyetli ve alıcı satıcıya doğru hizmet vermeyi amaçlayan REsearch temsilcilikleri hedefliyor. 


Özgür Düşünce



Haber Akşam Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


DEVGA Grup bünyesinde emlak sektörüne yeni bir marka giriyor. 35 yıllık tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak olan Müslüm Deveci, büyük şehirlerdeki adaylarla görüşerek temsilcilikler verecek. 


Akşam



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Devga Grup bünyesinde emlak sektörüne yüzde 100 yerli sermaye ile yeni bir marka giriyor. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı Emlak Danışmanlığı Kursu'nu Türkiye'de ilk ve tek uzaktan (online) eğitimi veren REsearch Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Müslüm Deveci, eğitimci geçmişiyle dikkat çekiyor. REsearch Gayrimenkul. MEB onaylı eğitimlerin dışında uluslararası standartlarda özel eğitimlerde verecek. 


Dünya



Haber Taraf Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Devga Grup bünyesinde emlak sektörüne yüzde ıoo yerli sermaye ile yeni bir marka giriyor. 35 yılı aşkın ulusal ve uluslararası tecrübelerini gayrimenkul sektöründe REsearch markasıyla aktaracak Müslüm Deveci, başta İstanbul olmak üzere daha sonra Ankara ve İzmir gibi büyük şehirlerdeki adaylarla görüşerek REsearch temsilcilikleri verecek. Müslüm Deveci konu ile ilgili, "Girişimcilerin başarısı için olmazsa olmazımız 'eğitim'. MEB onaylı eğitimlerimizin dışında uluslararası standartlarda özel eğitimlerimiz de var. Ofis içi 4 farklı tipte paylaşım modelimiz bulunuyor, bu da diğer önemli özelliklerimizden birisi. Burada bilgi, beceri ve yapılan işleme göre kazanç oranı artacak. Ofis kurulum, süreç yönetim, danışmanlık ve IT desteğimizin yanı sıra franchiseelerımızla sık sık bir araya gelip etkinlikler düzenleyeceğiz. Ayrıca elde edilen cirodan herhangi bir pay alınmayacak." dedi. 


Taraf


Geri Dön