18 / 04 / 2024

Müslüm Deveci kimdir?

Müslüm Deveci kimdir?

Dega Emlak Kursu kurucusu Müslüm Deveci kimdir? Müslüm Deveci, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Müslüm Deveci, Dega Emlak Kursu'nda hangi eğitimleri veriyor? İşte Müslüm Deveci..



1981 yılında İnşaat Teknik Lisesinden, 1987 yılında İktisat Fakültesi'nden mezun olmuştur. Lise yıllarından sonra başladığı inşaat ve sanayi sektöründe ülkemizin çeşitli illerinde faaliyet gösteren, kamu taahhüt işleri yapan, sektörün öncü firmalarıyla çalışarak deneyimler kazanmıştır.


1990 yılında Anadolu Mühendislik unvanı ile kendi firmasını kurarak, özellikle; Sanayi tesisleri, Akaryakıt + LPG tesisleri tasarım ve projelendirme işlerinin yanı sıra Yap-Sat usulü inşaat ve Gayrimenkul Pazarlamayı da faaliyet alanlarına ekleyerek çalışmalarına devam etmiştir. 2006 yılında Milli Eğitim Bakanlığından almış olduğu Emlak Müşavirliği eğitiminden sonra 2009 yılında Uluslararası çalışan bir gayrimenkul zincirinin İstanbul/Fatih - Laleli bölgesi Franchising’ni almış ve çalışmalarına profesyonel hizmet anlayışıyla devam etmektedir.

 

Uluslararası eğitmenlerden almış olduğu; Franchise ve Recruting, Konut Projeleri Satış Uzmanlığı, Succeed, Maksimum Sonuçlar için Stratejiler, Gayrimenkul Satış Yönetimi, Satış Kapama, Alıcı Pazarı eğitimleriyle; ülkemize ve gayrimenkul sektörüne hizmet vermek, dürüstlük ilkelerinden taviz vermeyen, konusunda uzman bilge insanların yetişmesine katkıda bulunmak üzere Milli Eğitim Bakanlığından alınan izinle Dega Emlak Kursunu kurmuştur.



Müslüm Deveci tecrübelerini REsearch ile aktaracak!




Geri Dön