23 / 04 / 2024

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanı yapıldı. Lansmana katılan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak , Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi..



Başkent Ankara'nın hızla gelişen bölgelerinden Ovacık'ta yükselen Ova Kule konut projesinin lansmanı yapıldı. Açılışa Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ve A​K​ Parti  Ankara  Milletvekili Murat Alparslan da katıldı.

 

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

 

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, Ovacık’ın Ankara’nın önemli yatırım alanı olduğunu belirterek, ”Yeni Keçiören’in doğduğu yer burası’’ dedi.

 

Hızla gelişen bölgenin en prestijli konut projesi Ova Kule’nin lansmanına katılan Ak, “yeni Keçiören bölgesi” olarak tanımladığı Ovacık’ın, çevreye uyumlu, otopark ihtiyacı kalmayan, geniş yolları olan, geniş yeşil alanları bulunan, alan itibari ile son derece kaliteli bir yaşam imkanı tanıyan bir yer olacağını bildirdi. Mustafa Ak, Ova Kule projesini hayata geçiren İpektaş İnşaat Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek ile tüm yatırımcıları tebrik etti ve hayırlı olsun dileklerini sundu.

 

Mustafa Ak: Ovacık önemli bir yatırım alanı!

 

Ankaralıların büyük ilgi gösterdiği lansmana katılan AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan da, ‘’Başkent’e uygun, halkın ve kentin yaşam kalitesini artıracak, sadece barınmanın ötesinde bir yaşam alanı olarak düşünülecek böyle güzel konut projelerinin Başkent’e de bir katma değer üreteceğini görmüş olmak bizleri mutlu etti’’ dedi.

 

İpektaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet İpek ise, Ova Kule’yi ‘Ankaralıların istekleri’ doğrultusunda tasarladıklarını ve bunun için nitelikli bir ekiple, bütün ayrıntıları düşünerek ‘ruhu olan bir proje’ye hayat verdiklerini belirtti.  ‘’Ova Kule’de yaşayanlar mutlu ve huzurlu bir yaşamın en önemli adımını atmış olacaklar’’ diyen İpek, lansmanda açılışa özel yüzde 10 indirim imkanı sunduklarını bildirdi.

 

“Kuzeyine Kulesi” olarak adlandırılan, 96 daireden oluşan Ova Kule konut projesi, 86 metre yükseklik, 2,80 metre kat yüksekliği ile ferah yaşam vaad ediyor. 

 


Geri Dön